Čtvrtek, 21 Listopad 2013 09:00

staň se super starRádi zpíváte? Toužíte stát se známou osobností a vystupovat na prknech, co znamenají svět? Máme pro vás tip, jak udělat první krok, abyste dosáhli svého vytouženého cíle. Zpěvák, producent, skladatel a manažer Dan Dobiáš připravil společně se zpěvačkou a herečkou Beatrice Todorovou knižní publikaci Staň se Super Star, která obsahuje tipy, rady i praktická cvičení pro budoucí zpěváky.


První a jediná publikace pro zpěváky a pro všechny, co se cítí na to, stát se opravdovou Super Star. Publikace obsahuje dvě části. Školu zpěvu, která je nahrána učitelkou zpěvu na 2 CD a je koncipována tak, aby vyhověla širokému spektru hlasů a samotné publikaci, kde je velmi přehledně popsáno, jak s tímto produktem pracovat.

Polovina knihy obsahuje podrobný popis jednotlivých cvičení a druhá polovina je zaměřena na vývoj samotného zpěváka. Najdete zde přehled rad a tipů, jak začít se zpěvem, jak nahrávat, jak je důležité vybírat si v hudebním byznysu kvalitní spolupracovníky, vysvětlení pojmů vydavatelství, manažer, producent, pódiová prezentace a další.

staň se super star


Dozvíte se také, jak by se měla budoucí Super Star chovat na veřejnosti a jaký by si měla vytvářet obraz pro média. Kniha také obsahuje rozhovory se známými osobnostmi hudební scény, jako je Lucie Vondráčková, Janek Ledecký nebo Marta Jandová. Rovněž v publikaci najdete rozhovory s profesionálními fotografy Lenkou Hatašovou a Jaroslavem Urbanem.

Tato kniha je určena úplným začátečníkům, samoukům, jakož i pokročilým a profesionálním zpěvákům. Staň se Super Star je produkt, který nemá spojitost s žádnou soutěží , chce naučit a poradit jak dosáhnout vysněného cíle mnohých z vás.


Text: Mia
Foto: Oficiální foto publikace





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.