Sobota, 03 Srpen 2013 09:29

hudební kurzyŠkoláci, teenageři i dospělí, začátečníci i pokročilí… Hudební kurzy MH music v nové MH Školičce v Praze 6 – Dejvicích se v září otevřou každému, kdo se chce naučit hrát na oblíbený hudební nástroj, zpívat, zdokonalit získané dovednosti nebo se k hudbě po letech vrátit.  Bez obav ze stresujících zkoušek, přehrávek a nudných hodin teorie nauky.


Hudební kurzy MH music jsou založeny na individuální výuce v oborech klavír, housle, kytara, zobcová i příčná flétna, elektrická kytara, baskytara, bicí a muzikálový a klasický populární zpěv. Určeny jsou zájemcům o hudební vzdělání každého věku – způsob a intenzitu výuky si mohou zvolit podle svých možností a zájmu: Lekce Just play pro pokročilé muzikanty, kteří si chtějí zahrát své oblíbené skladby, samostatně i s lektorem. Lekce Classic pro intenzivní výuku, zdokonalování hudebních dovedností, zvyšování úrovně hudebního projevu, například v rámci přípravy na přijímací zkoušky na umělecké a pedagogické školy. Masterclass pro výjimečně talentované studenty, mohou zahrnovat odborné konzultace s těmi nejlepšími pedagogy ve svém oboru. Lekce Tandem pro přátele, partnery či rodiče s dětmi, kteří chtějí prožívat radost z hudby společně.

„Nejsme ani hudební škola, kde musí žáci plnit osnovy, ani kurzy, kde vám nikdo nezaručí kvalitu výuky a kde není žádná návaznost. Lekce vedou pedagogové – profesionálové ve svém oboru, kteří mají praxi ve výuce začátečníků i těch, kteří se po mnoha letech k hudbě vracejí. Jdeme svou vlastní cestou hudebního vyučování, tak jak to bylo odjakživa – zcela individuálně. Prioritou je radost a potěšení z hudby,“ konstatuje Magda Halžová, ředitelka Hudebních kurzů MHmusic Školičky.

 

hudební kurzy


Hudební teorie je probírána prakticky v rámci pravidelných lekcí. Od počátku je dbáno na zdokonalování hudebního sluchu a smyslu pro rytmus. Malí i odrostlejší muzikanti se učí hře z not i akordových značek, lektoři je podporují v improvizaci a vlastní tvorbě. Z tříd zní nejen klasika, ale také známé filmové či popové melodie. Při výuce jsou využívány moderní technologie (počítače pro přehrávání hudebních ukázek, iPad včetně specializovaných aplikací), audiovizuální ukázky a v lekcích populárního zpěvu také mikrofony a další zvukové vybavení.

Pokud si nejste jisti, která lekce je vhodná právě pro vás či vaše blízké, stačí si domluvit bezplatnou konzultaci. Hudební kurzy MH music můžete také darovat k narozeninám nebo při jiné příležitosti – k dispozici jsou dárkové kupóny. Více informací na www.mhmusic.cz


Text: Simona Andělová
Foto: 2media.cz





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.