Sobota, 30 Březen 2013 09:00

the prostitutesDomácí The Prostitutes, nominovaní na prestižní ceny hudební kritiky Apollo, představují své nové jarní turné, jedno z největších v její dosavadní historii. Na tři koncerty navíc pozvou ve spolupráci se Sanctuary.cz jako speciální hosty švýcarské temné rockery The Beauty Of Gemina.


Darkwave formace The Beauty of Gemina je v domácím Švýcarsku poměrně velkou hvězdou. Jejich koncerty plní sály pro tisíce návštěvníků a o vydání desek trojice se stará místní pobočka Universal Music. Michael Sele je charismatický zpěvák a skladatel, který temnými, přesto podobně přímočarými skladbami, které známě právě od The Prostitutes, naplnil už čtyři řadová alba.

the prostitutes


„The Beauty of Gemina nás potěšili už loni na Castle Party. A ani koncert na WGT nebyl výjimkou. Kapela se prezentovala plným, hřmotným zvukem a sehranou sestavou, zajímavými klávesovými/varhanními rejstříky a místy až tanečními skladbami. Podobně to zřejmě vidělo i předtím trochu unylé publikum, které během několika minut stálo na nohou a houpalo se do rytmu. Tedy opět velmi příjemné překvapení – to už asi nebude náhoda,“ informoval z loňského ročníku festivalu Wave Gotik Treffen portál Sanctuary.cz, spolupořadatel pražského koncertu The Prostitutes právě spolu s The Beauty Of Gemina. Ti v současné době vydávají akustické album „The Myrrh Sessions“, v České republice i na Slovensku se ale představí v tradiční, elektrifikované podobě.



 



Zdroj: Palác Akropolis
Foto: Palác Akropolis





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.