Sobota, 04 Únor 2012 11:00

Top SecretUž po šesté se letos uskuteční velkolepá přehlídka Top Secret. Na patnáct set diváků letos čekají nejen luxusní modely v karnevalovém stylu a krásné ženské křivky, ale také zpěvačka Sian Evans ze skupiny Kosheen, která 12. března v rámci přehlídky v hotelu Hilton Prague vystoupí.


Tématem šestého ročníku Top Secret je karneval ve všech jeho podobách. Krásné modelky, pečlivě vybírané na castinzích v Praze, Brně i Bratislavě, tak přiblíží jak divoké karnevalové oslavy v Brazílii, šamanské rituály nespoutané Afriky, tajemstvím zahalený karneval v Benátkách, tak i tradiční masopustní masky z Čech a Moravy.

Top SecretTím hlavním jsou ovšem modely, které budou v rámci Top Secret 2012 představeny. Letos je to luxusní spodní prádlo značky WERSO, které svými návrhy doplní český módní návrhář a designér Petr Kalouda, jehož modely budou zdobit obří diamanty firmy Cabrha diamonds. Těšit se můžeme i na úchvatné punčochy značky Aries. Petr Kalouda připravuje také originální kolekci šperků a bižuterie, které doplní velkolepá křídla a karnevalové masky.

Všechny modely, které budou na přehlídce Top Secret 2012 představeny, jsou vyráběny z neluxusnějších a nejkvalitnějších materiálů, od hedvábí a saténu, až po kožešiny a peří. Mnoho návhrů doplní obří konstrukce křídel, vějířů a jiných symbolů karnevalu. V rámci přehlídky nás letos čeká ještě další skvělá věc. Tou je vystoupení zpěvačky britské djské formace Kosheen - Sian Evans.

Top Secret„Jsme velmi rádi, že KOSHEEN DJs v čele se zpěvačkou Sian Evans přijali naše pozvání. Velmi podrobně si nechali prezentovat celou historii módní show Top Secret a po té se rozhodli, že přijedou. Myslím, že právě již 6letá tradice a vysoká úroveň celé akce je přesvědčila k tomuto účinkování. Jsou zvyklí koncertovat se svojí kapelou KOSHEEN sólově nebo v rámci velkých festivalů. Pro nás budou opravdu tou největší hvězdou večera a věřím, že potěší i naše diváky. Krásná a charismatická žena, jako je Sian Evans na naše obří přehlídkové molo prostě patří.“

Top Secret tak nebude jen přehlídkou krásných ženských křivek a luxusních modelů, bude také skvělým hudebním zážitkem. Lístky na show si můžete v předprodeji v sítích Ticketpro pořídit za 1 100 Kč.


Text: Tereza Netoličková
Foto: Top Secret





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

 

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.