Pondělí, 05 Listopad 2012 14:00

Rakovina věc veřejnáTradiční benefiční akce se uskuteční ve čtvrtek 8. listopadu v pražském Divadle Hybernia. Za podpory městské části Praha 1 pořádá nadace Rakovina věc veřejná zaměřená na výzkum rakoviny další módní přehlídku. Na co se mohou diváci těšit? Večerem budou provázet známé tváře, vystoupí řada slavných hostů a samozřejmě nemohou chybět luxusní modely a krásné ženy.


Návštěvníci uvidí nejnovější kolekci společenských šatů z Atelieru Moravec a salonu Caxa pod vedením módní návrhářky Blanky Kaksové. Krásné modely budou předvádět známé české modelky v čele s charismatickou Simonou Krainovou a patronkou nadace Rakovina věc veřejná, kterou je Vlaďka Erbová.

Rakovina věc veřejnáSlavnostním večerem bude provázet moderátorská dvojice Eva Decastelo a Honza Musil. Nouze nebude ani o pěvecká a taneční vystoupení. Pozvání na akci přijala zpěvačka Tereza Mátlová a tanečník Yemi. Ten dorazí v doprovodu své company a zajisté předvedou parádní show. Hlavním hostem programu je zpěvák a skladatel Michal David.

Veškerý výtěžek z akce poputuje na konto nadace, aby se mohla věnovat dalšímu výzkumu a boji proti zákeřné nemoci. Pokud si tuto událost nechcete nechat ujít, rezervujte si včas vstupenky. V prodeji zbývá posledních pár lístků. Seženete je v síti Ticketportal za 999 nebo 499 korun.

 



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.