Úterý, 05 Listopad 2013 16:00

illusionistOd 7. do 10. listopadu se mohou čeští diváci těšit na jedinečné vystoupení světoznámých mágů, kteří postupně navštíví Karlovy Vary, Prahu a Pardubice. Show nazvaná „Withness The Impossible“ bude díky pořadateli akce zpestřena českým překladem pro snazší porozumění.


Po vyprodané sezóně v australské Sydney Opera house, kde představení za pouhých 8 dní utržilo na vstupném neuvěřitelné 3 miliony dolarů, a následném turné po zaplněných halách Austrálie, Asie a Ameriky, přiváží společnost JV Agentura tuto spektakulární živou kouzelnickou show také do České republiky.

Nabité britské turné, které skončilo 12. října v Londýně, se setkalo s obrovským ohlasem. V současné době soubor cestuje po Německu, poté tuto unikátní show uvítají diváci v Karlových Varech, Praze a Pardubicích.

 

illusionists


Pro ještě lepší kontakt anglicky mluvících mágů s publikem se promotér akce rozhodl opatřit některé části představení českým překladem. Například v klíčových pasážích vystoupení „Mentalisty“, který proniká hluboko do vědomí náhodně zvolených diváků, tak budou mít návštěvníci show jistotu, že jim nic neunikne.

S kouzelníky bude na podiu v Praze a Pardubicích účinkovat oblíbený moderátor a rozhlasový speaker Libor Bouček, který již před časem úzce spolupracoval s Davidem Copperfieldem, a v Karlových Varech známý DJ Chris Sadler. Blížící se představení jsou sice již z velké části vyprodána, vstupenky lze přesto stále ještě zakoupit v předprodejních sítích Sazkaticket, Ticketportal, Ticket Art a Ticketpro.

TERMÍNY PŘEDSTAVENÍCH

  • Čtvrtek 7. 11. od 19:00 Karlovy Vary - KV Arena
  • Sobota 9. 11. od 15:00 Praha - O2 aréna
  • Sobota 9. 11. od 20:00 Praha - O2 aréna
  • Neděle 10. 11. 19.00 Pardubice - ČEZ aréna

 


Text: Livna
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.