Čtvrtek, 26 Leden 2012 09:00

Kulturní servis PulsNa začátku týdne jsme vás informovali, že do naší republiky poprvé zavítá uznávaná tanečnice flamenca Rafaela Carrasco se svým souborem. Ve čtvrtek 9. února předvedou v pražském Divadle Hybernia představení Vamos al tiroteo, se kterým už sklidili mnoho ohlasů a získali řadu ocenění. Kulturní servis Puls, hlavní mediální partner akce, pořádá soutěž o dva lístky na tuto jedinečnou podívanou.

 


FlamencoPatříte-li mezi obdivovatele španělské kultury, temperamentní hudby a vášnivého flamenca, neměli byste chybět na jedné z největších událostí letošní sezóny. České publikum bude mít poprvé příležitost seznámit se s umělci Compañía Rafaela Carrasco, kteří předvedou svou inscenaci Vamos al tiroteo. Taneční představení ověnčené mnoha cenami kritiků i diváků se ve své zemi stalo kulturní událostí roku. Pokud nechcete 9. 2. v Divadle Hybernia chybět, pospěšte pro vstupenky do předprodejních sítí Ticketpro a Ticketportal nebo je zkuste vyhrát v naší soutěži. Další zajímavé informace se o této akci dočtete v našem článku FLAMENCOVÁ UDÁLOST ROKU V PRAŽSKÉ HYBERNII.


Soutěžní otázka zní:

Rafaelu Carrasco doprovází kromě tanečníků také 4 hudebníci. Jaký nástroj nepoužívají?

A)    Kytara
B)    Cello
C)    Piano
D)    Kastaněty

Nápovědu naleznete na oficiálních stránkách akce www.flamencovpraze.cz nebo v naší upoutávce FLAMENCOVÁ UDÁLOST ROKU V PRAŽSKÉ HYBERNII.


Svou odpověď zašlete na emailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript :

-  do předmětu zprávy napište „FLAMENCO“,
-  do zprávy zadejte správnou odpověď (například A) Kytara),
-  připište své osobní údaje: jméno, příjmení, adresu a telefon.

Soutěž končí v pátek 3. února v 17 hodin (původní termín). Výherci budou informováni telefonicky nebo e-mailem.
POZORO SOUTĚŽ JE PRO VELKÝ ZÁJEM PRODLOUŽENA DO NEDĚLE 5. ÚNORA DO 19 HODIN.


Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: www.flamencovpraze.cz





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

 

 

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.