Středa, 06 Listopad 2013 09:00

děti rájeV sobotu 2. listopadu se na jevišti pražského divadla Goja Music Hall opět rozezněly písně z oblíbeného českého hit muzikálu. Diváci a fanoušci se radují a snaží se využít poslední příležitosti, kdy mohou Děti Ráje vidět živě, neboť organizátoři vyhlásili definitivně poslední sezonu. Aktuálně se zpěváci připravují na výroční čtyřsté představení, které se uskuteční v pátek 8. listopadu a je beznadějně vyprodané.


Nejúspěšnější český muzikál posledních let zahájil svou další sezonu 2. listopadu, na pražském Výstavišti se usídlí až do března 2014. Fanoušci se mohou kromě klasických představení těšit i na speciály v podobě výročního čtyřstého, Silvestrovského a dvou rozlučkových. Vstupenky z předprodejních sítí kvapem mizí, pokud Děti Ráje toužíte vidět, s nákupem příliš neotálejte.

Vystoupení do současné doby navštívilo přes 320 tisíc diváků. Známé písně, ovace ve stoje a výborná atmosféra jsou pro Děti Ráje naprosto charakteristické. A na které zpěváky a zpěvačky se můžete těšit? V roli mladé Evy se představí Michaela Sejnová a Petra Doležalová, její lásku mladého Michala ztvární Tomáš Löbl a František Pytloun. Na známé tváře se můžete podívat i v dalších rolích – nebude chybět Sagvan Tofi, Martin Zounar, Lukáš Vaculík, Braňo Polák, Míša Nosková, Šárka Marková, Bořek Slezáček, Genny Ciatti, Michael Foret, Petr Poláček nebo například Filip Antonio.

 





Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Děti Ráje





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.