Středa, 26 Červenec 2017 10:00

Kulturní servis Puls Laver CupPoprvé v historii se proti sobě postaví elitní světoví tenisté v souboji mezi týmem Evropy a týmem Světa v rámci Laver Cupu. Turnaj, pojmenovaný po legendárním Rodu Laverovi, se uskuteční 22. až 24. září 2017 v pražské O2 areně. Díky unikátnímu formátu akce se ze zarytých rivalů stanou na kurtu spoluhráči.


Turnaj se odehraje ve třech dnech. V pátek a sobotu je program rozdělen do dvou herních bloků. Denní program obsahuje dvě dvouhry, večerní blok zahrnuje jednu dvouhru a jednu čtyřhru. V neděli je na programu jeden herní blok, v němž se bude hrát do zisku vítězného bodu (tzn. jeden až pět zápasů)

Kulturní servis Puls Laver Cup

Laver Cup byl inspirován světově proslulým golfovým Ryder Cupem a hrát na něm bude šest nejlepších hráčů Evropy proti šesti nejlepším hráčům světa. Větší napětí dodají turnaji i týmoví kapitáni. V této roli se představí dva z největších rivalů, jaké tenisová historie zná: Björn Borg a John McEnroe.

V týmu Evropy potvrdili účast vítěz letošního Australian Open Roger Federer a šampion letošního Roland Garros Rafael Nadal. Pro více informací a nákup vstupenek navštivte www.o2arena.cz

 


Text: Otiz
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.