Úterý, 25 Říjen 2016 17:35

kulturní servis pulsV termínu od 4. do 6. 11. se na Výstavišti v pražských Holešovicích uskuteční tradiční veletrh hraček, her a dětských potřeb nazvaný Dětská planeta. Během prodlouženého víkendu se představí zajímavé novinky i ty nejlepší aktuální trendy v oboru. Nenechte si tuto jedinečnou událost ujít. Zatímco si vaše děti pohrají a potkají své oblíbené hrdiny, vy se můžete v klidu pustit do včasného nákupu vánočních dárků. Výběr i doprovodný program bude opravdu bohatý!


V průběhu veletrhu DĚTSKÁ PLANETA se holešovická výstavní plocha promění v planetu splněných dětských snů. S nádechem nostalgie ale jistě nadchne i všechny dospělé. Setkáte se tu s léty prověřenou klasikou, jako je třeba oblíbené lego, i se žhavými novinkami. Kromě hraček, her a dětských potřeb se samozřejmě nezapomnělo ani na nabitý doprovodný program. Ten je připraven na všechny 3 výstavní dny a jeho průvodcem bude multimediální postavička - prasátko Pigy. Děti se mohou těšit také na Jiřího Hadaše, profesionálního kouzelníka a iluzionistu, který bude doprovodný program uvádět.

Milovníci pohybu si užijí Cvičeníčko s Hankou Kynychovou - známou cvičitelkou, moderátorkou a propagátorkou aktivního trávení volného času u dětí. Zábavné a praktické bude dětské dopravní hřiště. Tuto aktivitu si připravil BESIP, který myslí nejen na děti, ale i na maminky. Ty si mohou během zajímavého workshopu procvičit správné poutání autosedačky nebo třeba vyzkoušet simulátor nárazů.

Tím však výčet aktivit zdaleka nekončí. Malé tanečnice a tanečníci dozajista ocení vystoupení mistrů světa v tanci. O zábavu se postará skupina LOLLIPOPZ, která tancem a zpěvem rozproudí energii malých i velkých návštěvníků. Připraveno je také divadélko a kabaret, kde se rozhodně nebudete nudit. Pokud Vás lákají moderní technologie, nenechte si ujít výlet do interaktivního světa prostřednictvím MAGICBOXu.

kulturní servis puls

Velkou událostí ve světě hraček se letos stalo otevření jednoho z největších hračkářství v Evropě - pražského HAMLEYS. Premiérově se tedy tato ikona představí i na DĚTSKÉ PLANETĚ. Bez povšimnutí rozhodně neminete oslnivý hrací a prodejní autobus. Postavičky HAMLEYS se zapojí také do doprovodného programu.

Zatímco Vaše děti budou neúnavně objevovat svět plný fantazií, Vy se můžete nerušeně vydat na „lov" vánočních dárků. Nabídka bude opravdu nekonečná. Postarají se o ní renomované hračkářské stálice, jako je HM studio, SPARKYS, POMPO, ALBI a mnoho dalších.

DĚTSKÁ PLANETA letos tradičně nabídne možnost, jak nezapomenutelně strávit čas s celou rodinou. Využijte této příležitosti i Vy. Pro všechny dětské účastníky výstavy jsou připraveny atraktivní dárky a soutěže o krásné ceny. Příjemným letošním bonusem je vstup zdarma pro všechny děti, až do 14 let!

Další informace naleznete na www.detskaplaneta.cz nebo na facebookové stránce Veletrh Dětská planeta.

 

Text: Otiz
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.