Čtvrtek, 22 Září 2016 09:00

kulturní servis pulsPlánujete nákup nového vybavení do bytu či domu nebo se chcete jen pokochat krásnými kusy designového nábytku a dekoracemi? Určitě zavítejte ve čtvrtek 22. září v 9:00 do nově zrekonstruovaného obchodního domu Kika Nábytek v Praze – Čestlicích, který otevírá své zbrusu nové brány.


Čeká vás bohatý doprovodný program plný akčních nabídek formou slevových knížek a zábavy. Pokud dorazíte mezi prvními sty návštěvníky, při nákupu nad 500 Kč navíc obdržíte rodinné vstupné do Aquapalace Praha.

Slavnostní otevření zahájí přestřihnutím pásky mimo jiné i známá herečka a moderátorka Mahulena Bočanová, která bude rozdávat nejen úsměvy, ale i podpisy. Během dne dámy jistě potěší možnost líčení zdarma luxusní kosmetikou. Malí hosté budou nadšeni z velkého skákacího hradu či z malování na obličej. Do pátku je pak možné soutěžit o mnoho dalších atraktivních cen. Přijďte se inspirovat do světa KIKA i vy!

kulturní servis puls

Téměř 18 000 metrů čtverečních prodejní plochy prošlo zásadní změnou, dominantou je otevřený a vzdušný prostor. Celková koncepce je promyšlena s ohledem na jednoduchost a prosvětlení prodejny tak, aby se zákazníci lehce orientovali a zároveň získali přehled o širokém sortimentu KIKA – kvalitním nábytku a bohaté nabídce bytových doplňků. V obchodním domě byla provedena instalace nového LED osvětlení. 2 500 světel uspoří KIKA Čestlice téměř 50 procent elektrické energie, čímž se sníží dopad na životní prostředí.

Zásadní změny proběhly také v přízemí prodejny. Kavárna získala nové jméno KIKAfé a kompletní vybavení. Zároveň došlo k úpravám v nabídce občerstvení. Zákazníci KIKA Čestlice si mohou vychutnat prémiovou kávu značky Julius Meinl, domácí limonády či dezerty z vlastní cukrárny. Modernizací prošla rovněž restaurace ve druhém patře, která nabízí pohodlí a komfort nábytku vyrobeného na míru. Úpravy proběhly též v dětském koutku a speciálním zázemí pro konání dětských oslav. Bez zásahu odborníků nezůstala ani fasáda budovy a venkovní prostory. Renovací prošly přístupové chodníky, parkoviště a okolní zeleň. Celá rekonstrukce si vyžádala investici v řádech několika milionů EUR.

 

Text: Kateřina Kučerová
Foto: KIKA





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.