Středa, 21 Září 2016 10:00

kulturní servis pulsBenefiční koncert SRDCE JE V NÁS, který se koná ve středu 21. září 2016 od 19,00 hodin v kostele Sboru Bratrské jednoty baptistů Praha 3, Vinohradská 68.


V letošním roce se slaví výročí narozeníWolfganga Amadea Mozarta a právě jemu je věnován i program koncertu. Pro mnohé bude koncert překvapením. Zazní předehry k operám v podání Harmonia Mozartiana Pragensis.

Vyjímečný kulturní zážitek doplníme o básně neslyšící básnířky Elišky Vyorálkové, které přednese Vladimír Kratina a o promítnutí dalšího hudebního klipu pro sluchově postižené. Celým večerem vás bude provádětIgor Šebo.

Koncert se koná v rámci oslav Mezinárodního dne neslyšících, který je vždy poslední víkend v září. Zakoupením vstupenky a svou účastí podpoříte projekty pro sluchově postižené. A pokud byste chtěli přispět ještě více, můžete zaslat finanční prostředky na náš transparentní účet či si zakoupit obrázek na některé z našich akcí.

Již třetí školní rok organizujeme arte-terapeutické kurzy malování pro děti předškolního věku. Pořádáme kulturní akce - prodejní výstavy obrázků, točíme hudební klipy pro sluchově postižené a slyšící, poskytujeme poradenství sluchově postiženým a zastupujeme je na úřadech či při dotačních řízeních na kompenzační pomůcky. Připravujeme Muzikoterapii pro sluchově postižené, která má v zahraničí velké úspěchy.


kulturní servis puls

Zdroj: Za kulturou
Foto: Za kulturou





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.