Pondělí, 09 Březen 2015 09:00

world of beauty and spa19. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA se i letos na jaře uskuteční v moderních halách areálu PVA EXPO PRAHA – LETŇANY, a to v termínu 13. a 14. března 2015. Pro očekávaných osmnáct tisíc návštěvníků nabídne své novinky i tradiční výrobky více než tři stovky vystavovatelů zastupujících několik set známých a prestižních značek profesionální kosmetiky s přípravky pro wellness, spa a lázeňskou a hotelovou péči i výrobky pro finální spotřebitele.


Anti-aging péče, péče o nohy, masáže, relaxace, regenerace
V několika saloncích i na hlavním podiu bude probíhat program věnovaný zkrášlovacím metodám a anti-aging, péči, aromaterapii, relaxaci, regeneraci, metodám alternativní péče o zdraví i vzdělávání v těchto oblastech. Témata i praktické ukázky budou prezentovat nejen přední odborníci z kosmetického oboru, ale též odborníci na masáže a fyzioterapii, podiatrii, akupresuru, aromaterapii, kosmetiku pozitivně ovlivňující duchovní sféru člověka a další obory.

Veletrh nabízí návštěvníkům nejen inspiraci, ale i poradenství a prevenci: nejlepší odborníci budou připraveni zodpovědět dotazy i poskytnout praktické rady pro pěstění půvabu i zdravý životní styl. Patří k němu jako základ duševní pohoda, zdravá seberealizace a pozitivní přístup k sobě i okolí.

Trendy v líčení, účesech, odívání – look 2015
Nejznámější kosmetické značky a trendy budou prezentovány již tradičně v podání vizážistů Pavla Bauera i Štěpánky Podroužkové, stejně tak na podiu předvedou své úspěšné kadeřnické show Honza Hlaváček, Martin Loužecký, Romana Topinková, Honza Špilar s romantickým vystoupením nazvaném „Pramínek vlasů“ a další úspěšní kadeřníci i výherci soutěží. Velkou oblibu si získaly módní přehlídky v podání řady českých miss a dalších známých tváří show businessu za účasti předních návrhářů, butiků a oděvních značek.

 

world of beauty and spa


Soutěže veletrhu
K programu budou nedílně patřit každoroční prestižní klání. K „highlights“ patří dlouho očekávaná týmová soutěž Pavla Bauera „CREATIVE IMAGE TEAM“ (tým tvoří vizážista, kadeřník a modelka). Na podzimním veletrhu bylo vyhlášeno semifinálové téma inspirované designem a architekturou, „Queen of Scots“, kdy týmy své práce prezentují na fotografiích, které bude na přelomu roku posuzovat odborná porota. Vybraných osm týmů bude na jaře soutěžit přímo na veletržním podiu, ovšem toto finálové téma bude již trochu jiné a tak diváci zůstanou po celou dobu v napětí, který tým uspěje a jak bude vypadat vítězná práce.

Další prestižní soutěží bude FOTOMAKE-UP pořádaný skvělou vizážistkou a mezinárodní mistryní 2002 Štěpánkou Podroužkovou, tentokrát na téma „Fashion street“. Soutěž v nail artu bude opět o kresbě, nadání a kreativitě, převážně ve 2D, zatímco pro soutěž v  manikúře budou používány tzv. „strip-laky“ s převratnou technologií odstraňování laku. Opět se bude soutěžit v prodlužování a zahušťování řas, z této soutěže stejně jako z „nehtových“ soutěží se budou nejlepší designerky kvalifikovat do zahraničí. Nejen pro odborníky budou předvádět nejlepší nehtové designerky dokonalou modeláž nehtů, manikúru, zdobení nehtů a mnoho dalšího.

Nebudou chybět ani juniorské soutěže: finále školních soutěží v make-upu a v účesové tvorbě na téma „Ve víru Flamenca“, stejně tak soutěže mladých designerů. Odlehčením pro zúčastněné bude soutěž věnovaná nejen kráse, ale především dobré fyzické kondici a vypracovanému tělu mužů i žen, pořádaná pod názvem Beauty & Fitness Cup.

Program z oboru Podiatrie
Pro všechny, kteří mají zájem o podiatrickou péči aktivně či pasivně, je připraven pro oba dny veletrhu atraktivní program. V pátek 13. března již 5. celoodpolední workshop, v sobotu pak další podiatrický program. Do programu se také zapojí Asociace pracovníků v regeneraci i Česká asociace wellness. Další zajímavosti z oboru se představí na stánku ČPS i stáncích dalších vystavovatelů.

Více informací o veletrhu se dozvíte na oficiálních stránkách www.worldofbeauty.cz


Text: Otiz
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.