Středa, 05 Září 2012 14:45

ApassionataPřátelé navždy aneb to nejlepší z Apassionaty - to je název letošní zastávky nejúspěšnější evropské jezdecké show v České republice. Milovníci koní budou moci zajít do pražské O2 areny 15. a 16. prosince a užít si jedinečnou podívanou. Mimořádný program bude totiž věnován 10. výročí existence souboru.


Ohňostroj emocí, velkolepé efekty a neodolatelnou hudbu, to vše a mnoho dalšího čeká na návštěvníky Apassionaty během dvou prosincových dnů v O2 areně ve Vysočanech. Od 15 hodin odstartuje strhující program plný skvělých hereckých výkonů. Během show uvidí diváci přes 40 koní.

Romantický příběh, který si užije celá rodina, představí mladou a krásnou Amélii a její cestu. Hlavní hrdinka se musí vydat do velkého světa a opustit svého otce a šťastný domov. Hodinové představení je o řadě špatných rozhodnutí, ale zároveň o velkém štěstí a především o koních. Pomyslným vrcholem celé přehlídky bude španělská drezura Doma Vequera.

ApassionataBěhem svého turné, jež je uspořádáno k oslavám jubilea, navštíví Apassionata mimo jiné Belgii, Německo, Švýcarsko, Rakousko a Finsko. Britský The Times označil projekt za jednu z nejlepších světových jezdeckých událostí.

Jelikož jsou naplánovány pouze dva termíny a jde o divácky velice úspěšná představení, pořadatelé již v červenci zahájili předprodej lístků. Jejich cena se pohybuje od 500 Kč do 1590 korun v závislosti na kategorii. Vstupenky je možné objednat na webových stránkách www.sazkaticket.cz nebo zakoupit ve sběrnách sázkové kanceláře Sazka.

Pro více informací, fotografií a videí z předešlých vystoupení se můžete podívat na www.apassionata.com.

 



Text: Sylvie Zapletalová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.