Sobota, 26 Duben 2014 20:00

muzeum voskových figurínNezisková organizace Splněné dětské přání vezme za kulturou další rodiny s handicapovanými a nemocnými dětmi. Tentokrát společně s Kristýnou a Martinou Šmejkalovými vyrazí do Muzea voskových figurín v Praze, kde uvidí nejen stálou expozici, ale navíc i speciální sekci Madame Tussands, ve které se nachází 8 soch známých hollywoodských hvězd.


Madame Tussauds v Praze představila kousek Hollywoodu, a to v rámci jedinečné expozice v Muzeu voskových figurín Praha, která je první výstavou Madame Tussauds v regionu střední a východní Evropy. Speciální filmová výstava, na které bude k vidění výběr těch největších hvězd stříbrného plátna, se otevřela veřejnosti od 11. dubna, a bude přístupná minimálně do října letošního roku. Vstup na speciální výstavu Madame Tussauds je součástí prohlídky Muzea voskových figurín Praha. Pro bližší informace navštivte: www.madametussauds.com/Prague

Návštěvníci budou mít jedinečnou příležitost potkat se tváří v tvář s lamačem ženských srdcí Georgem Clooneym, akčním veteránem Brucem Willisem, hollywoodským zlatíčkem Nicole Kidman, talentovanou Lady Gaga, oblíbeným mimozemšťanem E. T., slavným párem Bradem Pittem a Angelinou Jolie a Oscary ověnčeným režisérem a scénáristou Quentinem Tarantinem.

Při této příležitosti Splněné dětské přání připravilo další akci, kdy vezme 3 vybrané rodiny s handicapovanými dětmi za kulturou. Kdo se mohl akce zúčastnit? Každý rodič, který má doma jakkoli nemocné dítě ve věku od 5 do 18 let včetně se mohl přihlásit do výběrového kola. Jediným požadavkem bylo poslat osobní údaje a odpovědět na jednou otázku – jakou pohádkovou postavičku má vaše dítě nejraději? Z přihlášených rodin byly vybrány 3, které se v neděli 26. dubna 2014 do muzea podívají.

 


Splněné dětské přání vybralo:

Iva Gareisová s dcerou Zuzankou

splněné dětské přání


Alexandra Javorková se synem Románkem a dcerou Kristýnkou

splněné dětské přání


Hanka a Tomáš Buříkovi s dcerou Karolínkou




Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Dodali výherci





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY: