Čtvrtek, 31 Květen 2012 14:00

Splněné dětské přáníV sobotu 2. června vyrazíme na Střelecký ostrov, kde se bude od 12 do 21 hodin konat RefuFest. Zavítejte na náš stánek a dostanete zdarma Festivalové noviny. Na místě se můžete zapojit do soutěže Vezmi partu na festival a hlasovat v anketě se slosováním o hodnotné ceny. Nabízíme také prodej cenově zvýhodněných vstupenek na letní festivaly.


Jako hlavní mediální partner si vás dovolujeme pozvat na RefuFest 2012, který se uskuteční už tuto sobotu 2. června od 12 do 21 hodin na Střeleckém ostrově v Praze. Seznamte se s kulturami z různých koutů světa skrze tanec, hudbu, divadelní vystoupení nebo ochutnávky pokrmů. Akce je vhodná i pro rodiny s dětmi a vstupné je zdarma! Zavítejte na náš festivalový stánek, nabízíme spoustu zajímavých aktivit.

Kulturní servis PulsFESTIVALOVÉ NOVINY
Na RefuFest se chystáme s úplnou novinkou - připravili jsme speciální Festivalové noviny. Najdete v nich tipy na letní akce, informace o Kulturním servisu Puls i jeho projektu Splněné dětské přání. Dozvíte se také o revoluci v nakupování, která se už brzy objeví na našem trhu! Poděkování za realizaci Festivalových novin patří našemu sponzorovi - společnosti StahniSlevu.CZ.

PRODEJ CENOVĚ ZVÝHODNĚNÝCH VSTUPENEK
Chystáte se v létě vyrazit za kulturou, ale ještě nevíte kam? Co třeba na Open Air Festival, Let It Roll nebo Rock for Churchill? Kulturní servis Puls ušetří vaší peněžence. Na našem stánku máte možnost zakoupit festivalové vstupenky za zvýhodněné ceny. Lístek na Open Air Festival je běžně v prodeji za 1 100 Kč, u nás ho seženete za 600 korun. Na Rock for Churchill stojí lupen 550 Kč, s Kulturním servisem Puls budete mít slevu 50 korun. Na Let It Roll nabízíme jak VIP vstupenky zlevněné z 1 200 Kč na 1 100 korun, tak i základní po 660 korunách, které nabízíme za 600 Kč. A pozor! Vstupenky na Let It Roll budou od 1. 6. zdražovat na 700 Kč + poplatky. Na našem stánku je na RefuFestu můžete i 2. 6. sehnat jen za 600 korun.

HLASUJ V ANKETĚ A VYHRAJ
Zapojit se můžete také do speciální ankety, která bude mít stanovené téma. Každý správně vyplněný hlasovací lístek postupuje do slosování o hodnotné ceny v podobě balíčků od našich partnerů, kterými jsou skupiny NightWork, Wohnout, Sto Zvířat, Vypsaná FiXa, Tleskač, Fast Food Orchestra, Medvěd 009, dále Divadlo Broadway a jeho muzikály, film Probudím se včera a muzikál Děti Ráje. Ze všech hlasujících na RefuFestu pak vybereme jednoho, kterého na místě obdarujeme originální pochoutkou Chačapuri. Tradiční sýrový koláč z Gruzie s balkánským sýrem a mozarellou výherci věnuje společnost Ethnocatering, dodavatel cateringových pochoutek s chutí exotiky.

SOUTĚŽ VEZMI PARTU NA FESTIVAL
Chcete jet s kamarády na festivaly, jako je Votvírák, Sázavafest, Open Air Festival, Let It Roll nebo Rock for Churchill? Zúčastněte se naší speciální soutěže o vstupenky a můžete jet s celou partou. Vysvětlíme podrobná pravidla a rovnou vás zaregistrujeme.

SPLNĚNÉ DĚTSKÉ PŘÁNÍ
Maminky i jejich ratolesti seznámíme s naším novým projektem Splněné dětské přání. Dozvíte se, čeho se týká a jak se do něj můžete zapojit. Ukážeme také výstup z našeho pilotního kola.

Budeme se na vás těšit 2. června na RefuFestu. Program začíná od 12 hodin, končit bude kolem deváté večer.

 

 



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Kulturní servis Puls





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.