Neděle, 27 Srpen 2017 10:00

Kulturní servis PulsJiž 24. ročník oblíbeného kosmetického veletrhu bude nezapomenutelným výletem do světa krásy, pohody i nových zážitků a zkušeností. Stejně jako dvě desítky tisíc pravidelných návštěvníků si ani vy nenechte ujít návštěvu WORLD OF BEAUTY & SPA v pátek 8. a sobotu 9. září v areálu PVA EXPO PRAHA – Letňany. Vstupenky můžete vyhrát v naší soutěži!


V nabídce bude několik stovek prestižních značek z oborů profesionální kosmetika, přístroje a vybavení pro kosmetické, kadeřnické a nehtové salony, wellness, spa, hotelovou péči i výrobky pro finální spotřebitele. Jedním z „hitů” bude opět přírodní péče. Odborníci na stáncích se budu věnovat anti-aging metodám, aromaterapii, péči o nohy, masážím, relaxaci, regeneraci i alternativním metodám péče o tělesné a duševní zdraví.

Největší trendy v líčení, účesech, odívání – look 2017/2018 budou prezentovány již tradičně v podání vizážistů Pavla Bauera i Štěpánky Podroužkové, stejně tak na podiu předvedou své úspěšné kadeřnické show Honza Hlaváček, Martin Loužecký, Romana Topinková, Honza Špilar a další úspěšní kadeřníci i výherci soutěží. Velkou oblibu si získaly módní přehlídky v podání řady českých miss a dalších známých tváří show businessu za účasti předních návrhářů, butiků a oděvních značek.

K programu budou nedílně patřit každoroční prestižní soutěžní klání. K „highlights“ patří Mistrovství České republiky v make-upu, pořádané Pavlem Bauerem. Pro kosmetičky a vizážistky je také přichystána nová atraktivní soutěž „Face Airbrush Make-up Open“. Pro šikovné kadeřníky – vybrané finalisty – je opět vyhlášena oblíbená soutěž napříč kadeřnickým světem INSPIRACE 2018. Tradiční podívanou pro ženy i muže bude soutěž v naturálním fitness a pro nehtové designérky je připraveno každoroční Mistrovství ČR v nail designu.

Nabídku široké palety zážitků ze světa krásy, módy a životního stylu zpříjemní nezapomenutelná atmosféra veletrhu, nabídky mnohých zkrášlovacích služeb zdarma či za velice příznivé ceny. Další zážitky může přinést i návštěva okolních akcí: veletrhu dekorací FOR DEKOR & HOME, veletrhu Sběratel, Minerály a drahé kameny a Bijou Expo.

Kulturní servis Puls

Kulturní servis Puls doporučuje  
I tentokrát najdete na podzimním veletrhu stánek organizace Splněné dětské přání, která plní sny handicapovaným a nemocným dětem. Během svého dlouholetého působení se neustále rozvíjí, aby mohli návštěvníkům World of Beauty and Spa nabídnout to nejlepší, co v jejich vlastní dílně vyrobili. Na podzimním veletrhu se opět můžete těšit na kvalitní látkové kabelky s nejrůznějšími motivy, nebudou chybět ani oblíbené potahy na polštářky či nejnovější výrobky, jako jsou kočičky, myšky a panenky Cácorky. V čem jsou výjimeční? Jejich snahou je být originální a odlišit se, jejich produkty pro vás budou nejen skvělým doplňkem ale třeba i skvělým vánočním dárkem pro vaše blízké. O působení organizace se dozvíte více na www.splnene-prani.cz

Zapojte se do soutěže a vyhrajte super ceny!
1. cena: Kosmetický balíček + 2x vstupenka na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA podzim 2017
2. cena: Kosmetický balíček + 2x vstupenka na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA podzim 2017
3. cena: 2x vstupenka na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA podzim 2017

Soutěžní otázka:
Na veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA, který se koná ve dnech 8. a 9. září 2017 v PVA Expo Praha – Letňany, bude probíhat kadeřnická soutěž pro vybrané finalisty. Jak se jmenuje?
a) Svatební účes 2018
b) Inspirace 2018
c) Cool Style

Své odpovědi zašlete na emailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript :  
- do předmětu zprávy napište „Kosmetický veletrh“,
- do zprávy zadejte své odpovědi,
- připište své osobní údaje: jméno, příjmení, adresu a telefon.

Soutěž končí v pátek 1. září 2017 v 17 hodin. Výherce bude kontaktován telefonicky nebo emailem.

Výhry dodala:
Firma EXPOBEAUTY PRAGUE, s.r.o., pořádající veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA ve dnech 8. a 9. září 2017

 


Text: Otiz
Foto: Dodal pořadatel akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.