Pondělí, 29 Květen 2017 09:46

Kulturní servis PulsO některých lidech se povídá, že se nenarodili na zemi, ale v kokpitu letadla. Rozumí si dokonale se svým strojem a jsou schopni předvádět neuvěřitelné akrobatické kousky. Obdivovat je můžete i vy, stačí zajít na Aviatickou pouť, která se uskuteční 3. a 4. června v letišti v Pardubicích. Přihlaste se do naší soutěže a vyhrajte jednu z 8 vstupenek!


Aviatická pouť se již neodmyslitelně zapsala do evropských show. Její další ročník se jmenuje „Hvězdy na nebi“. Bohatý program nabídne kromě jiného například akrobatické vystoupení předních světových showpilotů, scénu z „Velké“ tedy I. Světové války, vystoupení Vzdušných sil Armády ČR a Centra leteckého výcviku Pardubice nebo největší vystoupení unikátních letounů The Flying Bulls ve střední Evropě. Zpestřením budou auto i moto veteráni, vojáci v dobových uniformách a pyrotechnické efekty.

Přihlaste se do naší soutěže a můžete jít na akci zdarma. Z přihlášených vybereme 4 výherce, z nichž každý získá 2 volné vstupenky. Stačí odpovědět na 2 níže uvedené otázky:

1) Pokud byste měli být pilotem, řídili byste raději dopravní letoun, zásobovací nebo záchranný?
2) O jakých tématech si nejraději počtete na našem portálu Kulturní servis Puls?

Kulturní servis Puls

Své odpovědi zašlete na emailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript :  
- do předmětu zprávy napište „Aviatická pouť“,
- do zprávy zadejte své odpovědi,
- připište své osobní údaje: jméno, příjmení, adresu a telefon.

Soutěž končí ve čtvrtek 1. června 2017 v 17 hodin. Výherce bude kontaktován telefonicky.

 



Text: Otiz
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.