Pondělí, 15 Únor 2016 16:43

kulturní servis pulsNenechte si ujít nejnovější trendy, které opět představí veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA, jehož 21. ročník se uskuteční 11. a 12. března ve veletržním areálu PVA EXPO PRAHA - LETŇANY. Zapojte se do naší soutěže a můžete vyhrát jeden z krásných kosmetických balíčků a také vstupenku na akci.


A na co se návštěvníci mohou těšit tentokrát? Několik set vystavených prestižních značek na stáncích vystavovatelů bude doplněno bohatým programem na hlavním podiu, v saloncích i na soutěžních podiích. Zastoupena bude především profesionální kosmetika, přístroje a vybavení pro salony, péče o vlasy, péče o nehty, jejich modeláž a zdobení, bio-přípravky té nejvyšší kvality získávané z naší přírody i exotických krajů, wellness, spa, hotelová péče i výrobky pro finální spotřebitele.

Výhry dodala:
- firma pořádající veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA

kulturní servis pulsSoutěžní otázka:
Na veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA, který se koná ve dnech 11. a 12.3. 2016 v PVA Expo Praha – Letňany, se uskuteční několik soutěží juniorů. Jak se tato soutěž jmenuje?
a) Junioři 2016
b) Junior beauty
c) Kalibr cup

Nápovědu naleznete v tomto článku http://kulturniservispuls.cz/moda-a-styl/2888-blizi-se-21-kosmeticky-veletrh-world-of-beauty-and-spa

Svou odpověď zašlete na emailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
- do předmětu zprávy napište „Kosmetický veletrh“,
- do zprávy zadejte správnou odpověď (například A) „Junioři 2016“),
- připište své osobní údaje: jméno, příjmení, adresu a telefon. 

Soutěž končí ve čtvrtek 26. února 2015 v 19 hodin. Výherce bude kontaktován telefonicky nebo e-mailem.

 

 

Text: Otiz
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.