Pátek, 25 Duben 2014 18:17

kulturní servis pulsInternetový portál pořádal soutěž o vstupenky na 10. ročník Majálesu, který se letos poprvé uskuteční v pražských Letňanech. Změna lokality však není jedinou novinkou – návštěvníky čekají speciální pásky místo vstupenek pro bezhotovostní nákupy, nejmodernější pódia a řada dalších vychytávek. Kteří výherci vyrazí za zábavou?


Majáles nabídne program hned na 7 venkovních a 3 krytých scénách v pavilonech letňanského výstaviště. Právě kryté haly poskytnou útočiště návštěvníkům až do ranních hodin.

Headlinery budou Tomáš Klus, Chinaski a Horkýže Slíže
V podvečer 3. března oznámil Jan Kraus ve speciální show zbývající hlavní taháky letošního ročníku. Jsou jimi Tomáš Klus, Chinaski, Horkýže Slíže, Divokej Bill, Mandrage, MIG 21, Vypsaná Fixa, Wohnout, UDG a metaloví Dymytry. Pořadatelé také kromě oznámených anglických THE FEUD potvrdili druhou zahraniční návštěvu - holandské KENSINGTON. “Letošní program nabízí jednak vše dobré z loňských ročníků, druhak přináší zlepšení v nemainstreamových žánrech. Dvě pódia zůstanou vyhrazena pouze studentským kapelám, kterých se opět představí minimálně patnáct,” prozradil dramaturg Michal Šamánek.

Výherci soutěže o vstupenky na Pražský Majáles
Kulturní servis Puls děkuje všem, kteří soutěžili. Tentokrát se štěstí usmálo na:

 

  • Kateřina Šulínová
  • Lukáš Frank
  • Nataša Líbová

 


Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.