Pátek, 18 Duben 2014 15:21

pražský majáles 2014Tomáš Klus, Polemic, Sto Zvířat nebo Fast Food Orchestra. To je jen malá ochutnávka z více než tří desítek kapel, které letos zazáří na tradičních studentských Majálesech v Praze a v Brně. Akce plná dobré muziky, jídla, pití a hlavně zábavy rozhodně stojí za návštěvu. Student Agency, která organizuje mimo jiné jazykové, pracovní a au pair pobyty pro studenty, vyhlásila soutěž, ve které můžete zabojovat o VIP vstupenky zcela zdarma na některou z akcí.


Jubilejní 10. ročník pražského Majálesu se bude konat v Letňanech ve středu 30. dubna a nabídne program hned na 7 venkovních a 3 krytých scénách v pavilonech letňanského výstaviště. Kryté haly poskytnou útočiště návštěvníkům až do ranních hodin. Moravský Majáles se pak uskuteční na brněnském výstavišti o týden později, a to ve středu 7. května.

Hudební perly se představí na vnitřních i venkovních pódiích a těšit se můžete na více jak tři desítky potvrzených interpretů. Kromě prvně jmenovaných jsou to například i Chinaski, Divokej Bill, Mandrage, Mig 21, Monkey Business, Wohnout, Horkýže Slíže či Xindl X. Návštěvníci se mohou těšit i na studentské kapely.

 

pražský majáles 2014


A jak získat lístky na tyto majálesové hudební večery zcela zdarma? Stačí se mrknout na www.jazykovepobyty.cz/specialni-akce/soutez-o-vstupenky-na-majales-2014.html a odpovědět na tři jednoduché otázky. Pak stačí už mít jen štěstí.

Jako bonus, v rámci Majálesu, mohou návštěvníci akce na stánku Student Agency získat po registraci zcela zdarma Kreditovou jízdenku, která umožňuje výhodnější nákup jízdenek na žluté autobusy a vlaky RegioJet či další kulturní akce.  

Co kreditová jízdenka nabízí?

  • zlevněná cena jízdenek
  • snadná rezervace jízdenky formou on-line nebo sms
  • minimální částka pro vklad kreditu je pouhých 300,- Kč
  • přenosná karta
  • možnost vrácení nespotřebovaného kreditu zpět
  • více na www.studentagency.cz

 


Text: Petra Nováková
Foto: Student Agency





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.