Pátek, 10 Leden 2014 14:00

kulturní servis pulsMimořádná hudební kompozice, vynikající interpreti a moderní 3D výrazové prvky. Takový zážitek slibuje koncert Hlasy světla, který pořádá agentura Apollon Art. Během večera se na jednom pódiu sejde 100 umělců, aby předvedli divákům svůj talent a zavedli je na chvíli do míst, kde živá hudba dostává zcela nový rozměr. Britskou sopranistku Christinu Johnston doprovodí známý sbor Boni Pueri, Collegium Floreum nebo Tam-Tam Orchestra.


Originálním zážitkem bude také 3D projekce doprovázející každý ze sedmi hudebních částí. Přihlížející tak snáze pochopí celkovou kompozici. Autorem projektu je Robert Jíša. Velmi se zajímá o mystický svět mezi životem a smrtí, což se promítlo i do jeho současné tvorby. Díky tomu vznikl nápad na propojení klasického koncertu symfonické hudby s 3D projekcí pro lepší pochopení námětu a jednotlivých příběhů.

 

kulturní servis puls


Koncert Hlasy světla se uskuteční 23. ledna 2014 od 19:30 v kostele svatého Šimona a Judy. Podrobnější informace o programu najdete na www.hlasysvetla.cz. Výtěžek bude věnován neziskové organizaci Splněné dětské přání, která plní kulturní přání a sny handicapovaným a nemocným dětem.

Zapojte se do soutěže a můžete vyhrát 2 vstupenky na koncert Hlasy světla. Podrobnosti, jak se zapojit, jsou uvedeny níže.

Soutěžní otázka zní:

Jaké neziskové organizaci je charitativní koncert Hlasy světla věnován?

A) My dva
B) Kapka naděje
C) UNICEF
D) Rakovina věc veřejná
E) Splněné dětské přání

  • Svou odpověď zašlete na emailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript :
  • do předmětu zprávy napište „Hlasy světla“,
  • do zprávy zadejte správnou odpověď (například A) „My dva“),
  • připište své osobní údaje: jméno, příjmení, adresu a telefon.



Soutěž končí v neděli 19. ledna 2014 v 19 hodin. Výherce bude kontaktován telefonicky nebo e-mailem.


Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.