Pátek, 03 Květen 2013 10:00

votvírákOblíbená soutěž, kterou každoročně pořádá Kulturní servis Puls, nebude chybět ani letos. Chceš vyhrát VIP vstupenky pro sebe a kamarády na akci tradičně zahajující festivalovou sezonu? Skvělá muzika, spousta pochutin, tekutého posílení a zábavných atrakcí najdeš na Votvíráku v Milovicích. Čím dříve se zapojíš do soutěže, tím větší máš šanci na výhru.


Oficiální zahájení festivalové sezony klepe na dveře. Votvírák se letos uskuteční o víkendu 14. – 16. června 2013. Hudební program slibuje vystoupení interpretů, jako jsou Alkehol, Arakain, Clou, Five O´Clock Tea, Ivan Mládek band, Tomáš Klus, Kryštof, Moja Reč, Richard Müller, No Name, Prago Union, Rytmus, Sto Zvířat, Škwor, Tata Bojs, Totální nasazení, Visací zámek, Vypsaná fiXa, Wohnout nebo Walda Gang.

Chceš si letošní Votvírák zpestřit? Zapoj se do soutěže „Vezmi partu na Votvírák“ a můžeš vyhrát pro sebe a kamarády VIP vstupenky a upomínkové předměty festivalu. V čem se VIP odlišuje od klasického vstupu? Lístek zahrnuje speciální odbavení a samostatný vstup do areálu, akreditaci s minimálními frontami, parkování na VIP parkovišti, možnost ubytování ve stanu ve VIP stanovém městečku, přístup do VIP zóny s VIP barem a rovněž vstup do VIP stanu s občerstvením a jako bonus oddělené sociální a hygienické prostory.

Jak se můžeš do soutěže zapojit? Je to jednoduché! Vyfoť svou 2 – 5 člennou partu s logem Kulturního servisu Puls a s logem vybraného festivalu, pošli nám ji dle uvedených pokynů do redakce (nalezneš níže pod ukázkou výherců) a čekej na další instrukce. Foto bude po schválení zveřejněno na portálu www.kulturniservispuls.cz, kde pro něj budeš sbírat hlasy. O výherci nebude rozhodovat Kulturní servis Puls, ale tvoje touha po vítězství. Podívej se, jak vypadali naši loňští výherci.

 

votvírák


Pro účast v soutěži musíš splnit následující pokyny:

1) VYFOŤ svou partu v počtu minimálně 2 a maximálně 5 členů s logem festivalu Votvírák a s logem Kulturního servisu Puls. Důležité je, aby na snímku byli ti lidé, kteří se soutěže účastní a chtějí vyhrát.

2) Fotku nám POŠLETE do 8. června 2013 na e-mail Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Jako předmět uveďte slovo „Votvírák“. Nezapomeňte také vepsat všechny povinné informace, kterými jsou: jméno, příjmení, datum narození, kontaktní adresa, e-mail, telefon, jména a příjmení osob na soutěžní fotografii.

3) Do 10. 06. 2013 ZÍSKEJTE pro svou soutěžní fotku co nejvíce hlasů na portálu www.kulturniservispuls.cz, kde bude zveřejněna, a výhra může být vaše!

Zvítězí soutěžní fotografie, která získá do půlnoci 10. června 2013 nejvíce hlasů. Na partu čekají zmíněné VIP vstupenky na Votvírák a upomínkové předměty k festivalu. Vítěze vyhlásíme 11. června 2013 na našich stránkách www.kulturniservispuls.cz a následně ho budeme kontaktovat na uvedeném telefonním čísle.


Pro úplnost uvádíme příklad, jak by měla registrace na soutěžní e-mail vypadat:

Předmět: Votvírák
Příloha: soutěžní-foto.jpg

Jméno: Marie
Příjmení: Ploužilová
Datum narození: 18. 07. 1988
Kontaktní adresa: Za poštou 158/65, Praha 4 – Nusle, 140 00
E-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
Telefon: +420 602 123 456

Osoby na fotografii:
1. Marie Ploužilová
2. Josef Vomáčka
3. Josefína Vomáčková
4. Prokop Buben
5. Jana Milá



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Archiv





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.