Úterý, 12 Březen 2013 14:00

kulturní servis pulsUskupení vokálních zpěváků, kteří zpracovali řadu rockových a popových skladeb do gregoriánského stylu, v únoru zahájilo svou další koncertní šňůru k nedávno vydané desce „Epic Chants". V březnu 2013 zavítají Gregorian také do České republiky. Pokud chceš zažít jedinečnou atmosféru jejich koncertů na vlastní kůži, zapoj se do naší soutěže o lístky.


Vystoupení dvanáctičlenné skupiny Gregorian jsou vyhlášené pro svou jedinečnou atmosféru, kterou vytváří mystické spojení chorálové hudby s moderní scénickou show. Umělci se loni v září pochlubili novým albem nazvaným „Epic Chants". Letos 13. 2. zahájí v Hamburku koncertní turné. Odtud budou pokračovat do dalších 75 měst, kde na svých koncertech posluchačům osobně představí své nejnovější skladby.

Hudební fenomén bude mít exkluzivní zastávku také v Praze, a to 24. března 2013, kde se Gregorian představí od 19 hodin v Kongresovém centru. Během desetiletí se skupina stala hudební legendou. Na svém kontě mají přes 6 milionů prodaných alb a jejich koncerty vidělo ve světě více než 1,3 milionu lidí. Ve svém žánru nemají dosud žádného konkurenta.

 

kulturní servis puls


Soutěžní otázka zní:

Kolik členů má skupina Gregorian?

A) 3
B) 6
C) 9
D) 12
E) 15

Nápovědu naleznete na stránkách pořadatele www.gregorian.cz.


Svou odpověď zašlete na emailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript :


- do předmětu zprávy napište „Gregorian“,
- do zprávy zadejte správnou odpověď (například A) „3“),
- připište své osobní údaje: jméno, příjmení, adresu a telefon.

Soutěž končí ve středu 20. března 2013 v 19 hodin. Výherce bude kontaktován telefonicky nebo e-mailem.



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.