Pondělí, 04 Únor 2013 19:28

Soutěž o vstupenky na zimní Let It Roll 2013Pražské výstaviště v Holešovicích ožije 15. února oblíbeným festivalem zaměřeným na drum´n´bassovou hudbu, dubstep a electro. Na zimní Let It Roll dorazí přes 20 zahraničních DJ´s a hojné zastoupení budou mít i domácí umělci. Chceš být u toho, ale ještě nemáš lístek? Zapoj se do soutěže, kterou připravil Kulturní servis Puls a jeden z lístků může být tvůj!


Hlavní stage bude umístěna ve velké hale Křižíkových pavilonů, letos se spojila s uznávaným anglickým labelem Viper Recordings. Posluchači uslyší sety, které bude servírovat Matrix, Futurebound, ShockOne, Smooth, Inside Info a nováčci Six Blade, ti bývali dříve známí jako Mattix a Futile. Vystoupení podpoří svým zpěvem také MC Felon. Na dalším pódiu s názvem Drum&bass Arena se předvede Break, Prolix, MC Coppa, Mefjus, Gancher, Ruin, Disaszt a český Forbidden Society.

 

Soutěž o vstupenky na zimní Let It Roll 2013


Třetí stanoviště bude pod taktovkou anglického dubstepového serveru GetDarker. Ten zastoupí jeho zakladatel Darkside a hosté jako Emalkay, Icicle a Koven. Domácí interprety bude prezentovat program Volume Plus, členové Let It Roll bookingu DJ Suki a Pe:te, Pixie, A-Cray, Kan-Jacca, Akira, Bifidus Aktif, Chik, Franill, Stifler Selecta, Dirty Little Toaster a Abu z Radia 1.

Soutěžní otázka zní:

Jaký hudební styl na festivalu Let It Roll neuslyšíte?
A)    Drum´n´bass
B)    Dubstep
C)    Country
D)    Electro

Svou odpověď zašlete na emailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript :

- do předmětu zprávy napište „Let It Roll“,
- do zprávy zadejte správnou odpověď (například A) „Drum´n´bass“),
- připište své osobní údaje: jméno, příjmení, adresu a telefon.


Soutěž končí v pondělí 11. února 2013 v 19 hodin. Výherce bude kontaktován telefonicky nebo e-mailem.



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.