Úterý, 15 Leden 2013 12:02

kulturní servisPražský fotograf Dereck Hard vytvořil originální publikaci, která dostala název Street Kids. Motivační kniha pro děti a mladé lidi přiblíží čtenářům výběr dvaceti českých umělců, hudebníků a sportovců pohybujících se na scéně urban a street kultury, mezi nimiž jsou například Hugo Toxxx, Martin Dražil, Maxim Habanec, DJ Wich, Kato, Michael Beran, Admirál Kolíbal, Pasta Oner nebo Jája Vaňková. Více jak polovina výtisků putovala za dětmi do diagnostických ústavů, nadací a dětských domovů jako vánoční dárek.


kulturní servisNáklad knihy byl 4 tisíce kusů, z čehož asi 2 500 výtisků putovalo před Vánocemi do devadesáti dětských domovů, diagnostických ústavů a nadací zaměřených na děti a mládež, aby zpestřily svátky malým i větším čtenářům, obohatily je o nové znalosti a především, aby je potěšily pod vánočním stromečkem. Do prodeje byla uvedena pouze limitovaná edice v počtu 1 000 kusů. Pokud byste chtěli mít tuto originální knihu ve své sbírce, zapojte se do naší soutěže zodpověděním níže uvedené otázky.

Soutěžní otázka zní:

V jakém nákladu byla kniha Street Kids vydána?
A) 1 tisíc kusů
B) 2 tisíce kusů
C) 3 tisíce kusů
E) 4 tisíce kusů

Svou odpověď zašlete na emailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript :

- do předmětu zprávy napište „Street Kids“,
- do zprávy zadejte správnou odpověď (například A) „1 tisíc kusů“),
- připište své osobní údaje: jméno, příjmení, adresu a telefon.

Soutěž končí v pondělí 28. ledna 2013 v 19 hodin. Výherce bude kontaktován telefonicky nebo e-mailem.

 



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Dereck Hard





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.