Pondělí, 30 Duben 2012 20:00

Kulturní servis PulsProtože má naše soutěž o vstupenky na Pražský Majáles velký úspěch, rozhodli jsme zorganizovat další, tentokrát o lístky na poslední kolo studentských oslav, které se uskuteční 11. května v Brně. Chcete vidět živě Wohnouty, Prago Union, Sto Zvířat, Monkey Business, Tomáše Kluse, Nightwork a další české interprety? Odpovězte na soutěžní otázku a lístek na akci je váš!

 

Také v Brně se mohou studenti těšit na majálesový průvod, který vyrazí z náměstí Kulturní servis PulsSvobody do areálu Hněvkovského. Účastníci se mohou zapojit do soutěže o nejlepší masky, alegorické vozy, pro osvěžení budou připraveny energetické a chmelové nápoje. Před druhou hodinou pak zazní první tóny z iDnes.cz stage a vzápětí se připojí i Sherwood.cz stage a Gambrinus Excelent stage. Kromě hudebních lahůdek v podobě oblíbených festivalových skupin se můžete těšit také na studentské kapely, volbu Krále Majálesu, studentský jarmark, jarmark národů, workshop skákacích bot, internetovou kavárnu nebo t-music majálesové svatby.


Soutěžní otázka zní:

Jakou barvu má nový stánek Kulturního servisu Puls, který můžete letos vidět na festivalech?

A) bílou
B) červenou
C) oranžovou
D) zelenou

Nápovědu naleznete v článku Na festivalové léto vyrážíme s novým stánkem.

Svou odpověď zašlete na emailovou adresu SOUTEZ@KULTURNISERVISPULS:

- do předmětu zprávy napište „BRNĚNSKÝ MAJÁLES
- do zprávy zadejte správnou odpověď (například A) bílou),
- připište své osobní údaje: jméno, příjmení, adresu a telefon.

Soutěž končí v neděli 6. května 2012 v 19 hodin. Výherci budou kontaktováni v pondělí 7. května 2012, výhra bude odeslána poštou.

 

 


Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Majáles





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.