Úterý, 17 Leden 2012 14:30

soutěžDo Divadla Broadway se vrátil úspěšný muzikál o egyptské královně. Obnovená premiéra se uskutečnila v pátek 13. ledna s Gábinou Gunčíkovou v hlavní roli. Diváci mají možnost vidět posledních 40 představení s podtitulem LEGENDA SE LOUČÍ. Údajně je to opravdu naposledy, kdy můžete vidět muzikál živě. Kulturní servis Puls, jeden z mediálních partnerů Kleopatry, vám přináší soutěž o vstupenky na představení.


Muzikál se stále hraje v původním nastudování. Příběh je zpracovaný podle námětu a scénáře Zdeňka Borovce, Lucie Stropnické a Lou Fanánka Hagena. O režii se postaral Filip Renč a hudbu ke Kleopatře nesložil nikdo jiný než Michal David.

KleopatraCo se však v těchto posledních čtyřiceti představeních změnilo, je obsazení egyptské královny. Možná pamatujete doby, kdy se jako Kleopatra představila Monika Absolonová, Bára Basiková nebo Ilona Csáková. Ty však mají napilno, a proto je v této pozici vystřídala Kamila Nývltová a vycházející hvězda Gábina Gunčíková. V dalších rolích uvidíte například Martina Poštu, Mariana Vojtka, Josefa Vojtka, Tomáše Trapla, Alžbětu Bartošovou, Zdenku Trvalcovou a mnoho dalších herců i hereček.

Pokud tíhnete k egyptským či římským příběhům, nebudete tímto muzikálem zklamaní. Naše hodnocení si můžete přečíst v recenzi Z GÁBINY GUNČÍKOVÉ SE STALA KRÁLOVNA KLEOPATRA.


Chcete vidět Kleopatru? Zapojte se do naší soutěže!

Soutěžní otázka zní:

S kým měla královna Kleopatra syna?

A)    žádného syna neměla
B)     s Caesarem
C)     s Markem Antoniem
D)    s egyptským milencem


Nápovědu na správnou odpověď najdete v naší recenzi na muzikál Kleopatra. Svou odpověď zašlete na emailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript :

-  do předmětu zprávy napište „KLEOPATRA“,
-  do zprávy zadejte správnou odpověď (například A) žádného syna neměla),
-  připište své osobní údaje: jméno, příjmení, adresu a telefon.

Soutěž končí ve středu 25. ledna v 17 hodin. Výherci budou informováni telefonicky nebo e-mailem.


Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Archiv



 

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.