Čtvrtek, 29 Červen 2017 10:36

World of Beauty and Spa podzimJiž 24. kosmetický veletrh World of Beauty & Spa 2017 podzim se uskuteční opět v moderních halách areálu PVA EXPO Praha – Letňany v poprázdninovém týdnu 8. a 9. září 2017. Své novinky i tradiční výrobky nabídne téměř 350 vystavovatelů zastupujících známé a prestižní značky profesionální kosmetiky s přípravky pro wellness, spa a lázeňskou a hotelovou péči i výrobky pro finální spotřebitele.


Kulturní servis Puls doporučuje
I tentokrát najdete na podzimním veletrhu stánek organizace Splněné dětské přání, která plní sny handicapovaným a nemocným dětem. Během svého dlouholetého působení se neustále rozvíjí, aby mohli návštěvníkům World of Beauty and Spa nabídnout to nejlepší, co v jejich vlastní dílně vyrobili. Na podzimním veletrhu se opět můžete těšit na kvalitní látkové kabelky s nejrůznějšími motivy, nebudou chybět ani oblíbené potahy na polštářky či nejnovější výrobky, jako jsou kočičky, myšky a panenky Cácorky. V čem jsou výjimeční? Jejich snahou je být originální a odlišit se, jejich produkty pro vás budou nejen skvělým doplňkem ale třeba i skvělým vánočním dárkem pro vaše blízké. O působení organizace se dozvíte více na www.splnene-prani.cz

A na co dalšího se můžete na kosmetickém veletrhu těšit?
Anti-aging péče, péče o nohy, masáže, relaxace, regenerace. V několika saloncích i na hlavním podiu bude probíhat program věnovaný zkrášlovacím metodám a anti-aging, péči, aromaterapii, relaxaci, regeneraci, metodám alternativní péče o zdraví i vzdělávání v těchto oblastech. Témata i praktické ukázky budou prezentovat nejen přední odborníci z kosmetického oboru, ale též odborníci na masáže a fyzioterapii, podiatrii, akupresuru, aromaterapii, kosmetiku pozitivně ovlivňující duchovní sféru člověka a další obory. Trendy v líčení, účesech, odívání – look 2017/2018. Nejznámější kosmetické značky a trendy budou prezentovány již tradičně v podání vizážistů Pavla Bauera i Štěpánky Podroužkové, stejně tak na podiu předvedou své úspěšné kadeřnické show Honza Hlaváček, Martin Loužecký, Romana Topinková, Honza Špilar a další úspěšní kadeřníci i výherci soutěží. Velkou oblibu si získaly módní přehlídky v podání řady českých miss a dalších známých tváří show businessu za účasti předních návrhářů, butiků a oděvních značek.

World of Beauty and Spa podzim

K programu budou nedílně patřit každoroční prestižní soutěžní klání. K „highlights“ patří Mistrovství České republiky v make-upu, pořádané Pavlem Bauerem na téma „Blue Dahlia“. Na pódiu se utká sedm kosmetiček a vizážistek, jež se kvalifikovaly ze soutěže Unie kosmetiček pořádané v úchvatných prostorách Kaiserštejnského paláce. Vítězka završí soutěžení na prestižním Mezinárodním mistrovství v Düsseldorfu.

Pro kosmetičky a vizážistky je přichystána nová atraktivní soutěž „Face Airbrush Make-up Open“. Soutěž v prodlužování řas Design Look Lashes bude tentokrát na téma „Egypt–Kleopatra“. Pro šikovné kadeřníky – vybrané finalisty – je opět vyhlášena oblíbená soutěž napříč kadeřnickým světem INSPIRACE 2018, která je tentokrát zaměřena na odbornost – kvalitu střihu a barvu. Autoři čtrnácti nejlepších prací, vybraných porotou podle fotografií, se utkají na pódiu, kromě finanční i hmotné odměny (50 tisíc Kč) je čeká také účast na zahraniční soutěži. Tradiční podívanou pro ženy i muže bude soutěž v naturálním fitness, pro nehtové designérky je připraveno každoroční Mistrovství ČR v nail designu.

Další novinkou ve veletržních soutěžích bude mezinárodní soutěž designérů Fashion Games, stejně jako první ročník soutěže pro zručné pedikérky „International Beauty Foot Cup Czech“, kde hodnota sponzorských darů pro soutěžící převyšuje 160 tisíc korun. Skvělé přípravky a kosmetické přístroje budou jako každoročně odměněny v soutěži produktů mimořádné kvality BEAUTY EXPO & PROKOS PRODUCTS AWARD.

Nabídku široké palety zážitků ze světa krásy, módy a životního stylu zpříjemní nezapomenutelná atmosféra veletrhu, nabídky mnohých zkrášlovacích služeb zdarma či za velice příznivé ceny. Další zážitky může přinést i návštěva okolních akcí: veletrhu dekorací FOR DEKOR & HOME, veletrhu Sběratel, Minerály a drahé kameny a Bijou Expo. Více na www.WorldOfBeauty.cz nebo na www.FaceBook.com/KosmetickyVeletrh

 



Text: Otiz; Mia
Foto: Oficiální foto pořadatele





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY: