Čtvrtek, 18 Duben 2019 10:00

Kulturní servis PulsOd narození slavné francouzské zpěvačky uplynulo již 100 let. Při této zvláštní příležitosti vzniklo speciální představení Edith Piaf – Piaf! The Show, které zavítá i do Prahy a Brna.

Originální show, která oslavuje hudební legendu, sklízí úspěchy po celém světě. Divákům představí pestrý život obdivované šansoniérky propojený se známými skladbami z jejího repertoáru. Roli „pařížského vrabčáka“ věrohodně ztvární Francouzska Anne Carrere, ta se českému publiku představila již před čtyřmi lety během představení Paris The Show.

Třiadvacetiletá umělkyně má široký umělecký záběr – vystudovala zpěv, hru na flétnu a klavír, herectví a tanec. Zpěvačku během představení doprovodí kvartet pařížských muzikantů, a pro naladění autentičtější atmosféry zpestří scénu dobové dekorace a videoprojekce, které přenesou diváky do čtvrti Montmartre plné kaváren, divadel a kabaretů.

Kulturní servis Puls

Představení Edith Piaf – Piaf! The Show můžete vidět 24. dubna v pražském Divadle Hybernia a o den později v brněnském Sono Centru, obě začínají od 19:30. Během večera zazní písně, které se nesmazatelně zapsaly do hudební historie jako  L’Accordéoniste, La vie en rose, Hymne á l’amour, Padam…Padam…, Milord nebo Non, je ne regrette rien. Vstupenky na koncert zakoupíte v předprodejní síti Ticketmaster.

 


Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto pořadatele





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.