Úterý, 23 Říjen 2018 06:42

Kulturní servis PulsPísničkář Ondřej Ládek je široko daleko v české zemi dobře známý. Aby ne, letos se na hudebním poli pohybuje už deset let. Nejen to byl důvod k oslavě a jeho dalšímu zajímavému počinu – pro fanoušky připravil doposud nejrozsáhlejší turné nazvané Sexy Exity. V rámci něho se v prosinci zastaví i v pražském Lucerna Music Baru, a to hned tři večery za sebou.


Xindl X, nezaměnitelná osobnost, písničkář, skvělý textař a skladatel má na svém kontě pěknou řádku úspěšných hitů jako Anděl, Láska v housce, Chemie, V blbým věku, Cudzinka v tvojej zemi aj.

S loňským rokem a albem Kvadratura záchranného kruhu se Xindl X rozloučil živým klipem „Světlo na konci tunelu“, který byl natočený během letních festivalů. Tenkrát prozradil: „Rok 2017 byl pro mě zatím nejlepší v mé kariéře a zároveň to byl rok zlomový. Momentálně s kapelou nahráváme nové písničky a už se nemůžeme dočkat, až je fanouškům představíme na koncertech“. Svému slovu dostál, kdo si chce poslechnout novinky živě, může vyrazit na kterýkoli ze třinácti koncertů, které se uskuteční v období od 22. listopadu do 20. prosince tohoto roku.

Kulturní servis Puls

V roce 2018 obdaroval Xindl X své fanoušky hned třikrát. Prvně se tak stalo v lednu, kdy představil nový singl „Věčně nevěrná“. Jedná se o titulní skladbu k filmu Věčně tvá nevěrná režiséra Milana Cieslara. Podruhé během října, kdy uvedl na trh nové album Sexy Exity. Více informací najdete na www.xindlx.cz

 



Text: Otiz
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.