Pátek, 14 Říjen 2016 13:19

Kulturní servis PulsKarvinský rapper vypráví příběh mladého kluka, který měl sen, že se jednou dostane do místního gangu a bude mu vládnout. Byl mistrem bojového umění a v místních klubech si to rozdával s těmi nejsilnějšími a všechny vždy porazil. V jeden moment se stane šéfem, každý se s ním chce bavit a být součástí jeho gangu. A jak to bylo dál?


Mladík se zamiluje do nejkrásnější holky ve městě. Rozhodne se zůstat právě s ní a společně si užívat života. Jednoho dne se objeví neznámí muži, dealeři drog, kteří se dozvěděli o jeho síle a schopnosti jednat s lidmi. Nečekali na nic, oslovili ho a požádali, aby pro ně udělal „kšeft“ v Čechách. Nabídku přijímá. V den, kdy se vrací z cesty, ho chce zastavit hlídka městské policie z důvodu běžné kontroly, on zpanikaří a šlápne na plyn. Podaří se mu ujíždět jen malou chvílí, neboť o pár kilometrů později, už na něj čeká další hlídka. Na místě ho zadrží. 

Kulturní servis Puls

Při prošetřování se vše zjistí, je obviněn, a jeho trestem je odnětí svobody. A tak je převezen do věznice, kde si bude odpykávat trest. Vůbec, ale netušil, že jeho dívka je těhotná. Píšou si dopisy a později mu jeho přítelkyně posílá foto s dcerkou. Začne si vše uvědomovat, co vlastně udělal, jak to bylo špatné a jak za své činy platí. Když je propuštěn z věznice, vrací se šťastně za svojí rodinou domů, a bude se snažit jim vše vynahradit. Bude se snažit předávat tuto špatnou zkušenost dalším, aby se i jiní poučili z jeho chyb.

V novém videoklipu si zahráli: Edmund Balog, Michala Toráčová, Břetislav Kyjonka, Libor Kachyna, Vlastík Kurz, Isabela Kiššová a městská policie Karviná.

 

Text: Otiz
Foto: Lukrecius Chang





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.