Pondělí, 13 Duben 2015 18:00

lukrecius changO karvinském umělci nebylo dlouho slyšet, s příchodem jara se to proto rozhodl napravit. Pořádně máknul, a připravil novou skladbu Budoucnost naších dětí. O čem je tento singl a s kým na něm spolupracoval? To se dozvíte v tomto článku.

 

Smyslem této skladby „Budoucnost naších dětí“ je lidem a dětem otevřít oči a duši. Donutit je pozastavit se a zamyslet nad sebou, svou budoucností a budoucností svých dětí. Každý by si měl zejména uvědomit, jak je dětství krátké a že dospívání by se nemělo uspěchat. Myslete na to, že co uděláme v současnosti, může se nám projevit i v budoucnosti. Veďme tedy naše životy a život našich dětí tak, abychom se nemusely stydět.

Tato skladba je odlišná od ostatních, je pohodová, instrumentální a textem se snaží vyjádřit k tomu, co čeká současné děti v budoucnu.

Ke spolupráci byla přizvána Ivana Kandráčová, jejíž hlas vyniká v refrénu. Ujala se tohoto úkolu s velmi profesionálním přístupem a výsledkem zdařilé spolupráce je tento singl. Ivana opanovala v letech 2011 – 2014 hudební scénu Zlínského kraje, kdy byla absolutním vítězem ve zpěvu a v roce 2014 se zároveň stala Slavicí ve školní lavici v celostátní soutěži.

Rap - Lukrecius Chang
Text - Sumajka, Ivan Kandráč
Zpěv - Ivana Kandráčová
Hudba, studio, mix a mastering - Tvorba Records

 


 



Text: Otiz
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.