Pátek, 20 Prosinec 2013 09:00

skyscraper labelDlouho očekávaný mixtape je venku! Příznivci neotřelého hip hopu se mohou radovat – na začátku prosince vystřelil McEisi ven mixtape s titulem V rytmu undergroundu. Skyscraper Label, pod jehož hlavičkou rapper působí, si tak připisuje na účet další počin.



Pro pozorné fanoušky nebude překvapením, že se na tapu nachází celkem 15 tracků. Pět z nich je však navíc obohaceno o videoklipy, za jejichž tvorbou stojí borci z Mind Game (www.mindgame.cz). Pilotní song, jehož název koresponduje s titulem celého mixtapu, je už řadu měsíců k poslechu společně s videoklipem na Youtube kanálu Skyscraper Labelu, pod který McEisi patří.

 

skyscraper label


A jací hosté se podíleli na realizaci mixtapu? Nechyběli rappeři Biggy, Gabriel, Alexandro, Pavel Baar, Chang, Danny, Zawy a Ganfour. Producentským perem se na této tvorbě podepsali Digaz, BBC - Brooklyn beats crew, Mugis, Koža, Skoopy a v neposlední řadě také McEisi, který jeden z tracku sám produkoval. Mixtape je k dostání na stránkách Skyscraper labelu www.skyscraperlabel.cz. Nezbývá tedy, než popřát pohodovou atmosféru k poslechu!


Text: Otiz
Foto: Skyscraper Label





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.