Pátek, 19 Duben 2013 09:00

cocotte minuteVečer 17. dubna 2013 se v pražském Lucerna Music Baru nikdo z přítomných vážně nenudil. O pořádnou párty se tam postarala kapela Cocotte Minute. Pražské fanoušky potěšila v rámci své aktuální koncertní šňůry Můj čas tour.


O řádění v Lucerna Music Baru se postarala kapela Cocotte Minute, která odehrála Pražákům skvělou show v rámci Můj čas tour 2013. Středa 17. dubna byl jednoznačně jejich hodně dobrý den. Již na sociálních sítích komentovali příspěvky a lákali lidi, aby dorazili. Slibovali pořádný masakr a ten nakonec byl!

V písničce „Holka mojí holky“ exkluzivně vystoupila Heidi Janků a její výkon byl naprosto neuvěřitelný. Z neobvyklé kombinace se vyklubalo super spojení a na Heidi bylo znát, že si to náramně užívala. Zazněly největší „coco“ hity a samozřejmě také slibovaný „Můj čas“, po kterém kapela pojmenovala celé tour.

 

cocotte minute


Lucerna Music Bar byl neuvěřitelně narvaný a interpreti si této pocty náležitě užívali i se všemi přítomnými, které každým dalším songem pořádně dostávali do varu. Není se čemu divit, přeci jen nehrají žádné disko. Po jejich pražském vystoupení se bude jednoznačně hovořit o tom, že jsou kluci zpět na hudební scéně, na kterou právem patří. Tento koncert patřil mezi jejich největší hudební výkony, které předvedli. Kdo nedorazil, může to ještě napravitl. Kluky ještě čekají další 3 koncerty po České republice, vřele doporučuji některou z akcí navštívit. Jejich hudební show je opravdu zážitek.



Text: Luboš Kováč
Foto: Oficiální foto interpreta (archiv)





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.