Pondělí, 15 Duben 2013 11:00

kulturaPražský klub ožije ve středu 17. dubna 2013 dekadentním folkovým masakrem v podání partičky Cocotte Minute. Jako speciální host na této akci vystoupí zpěvačka Heidi Janků. Skupina vyrazila v březnu na koncertní turné a nutno říci, že kam vkročí, tam to rázem ožije. Přijď se o tom přesvědčit na vlastní oči, v předprodejních sítích stále seženeš vstupenky.


Jak vůbec vzniklo toto netradiční spojení Cocotte Minute a Heidi Janků? „S Heidi Janků nás svedla dohromady talkshow 7 pádů Honzy Dědka, kde jsme s Cocotte Minute naše právě probíhající turné oficiálně odstartovali. Kdo by nevyužil příležitosti vytvořit zdánlivě absolutně nesourodý crossover a zazpívat si s Heidi Janků duet na hudbu Cocotte Minute? Navíc nás mile překvapila. Ukázala, že má smysl pro černý humor a z nabídnutých skladeb si vybrala ‚Holka mojí holky',” prozradil Zeller a poté ještě doplnil: „Premiéra na talkshow zafungovala natolik, že jsme Heidi nabídli repeté na našem koncertě v Lucerna Music Baru. Jsme opravdu rádi, že pozvání přijala.”

Fanoušky kapely určitě potěší, že Cocotte Minute prezentují pouze na aktuální koncertní šňůře Můj čas tour vzkříšený cover písně „Můj čas“. Nejste zasvěceni a zajímá vás, čím je tento song tak výjimečný? Najdete ho na desce „Proti sobě“.

Chceš-li vyrazit na akci, zaškrtni si do diáře datum 17. dubna od 21 hodin. Vstupenky seženeš v předprodejních sítích nebo na pokladně Lucerna Music Baru v ceně 180 korun. V den konání budou lístky za 220 Kč.

 


 



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.