Středa, 13 Únor 2013 15:00

Hana ZagorováJednoznačně nejusměvavější stálice české popové scény Hana Zagorová předvede 18. února v komorních prostorách Divadla Kalich, že neztratila na hlase a energii. Během vystoupení zazní nejslavnější melodie a hity za celou zpěvaččinu kariéru. Můžete se tak těšit na písně Duhová víla, Maluj zase obrázky nebo Je naprosto nezbytné.


Devítinásobná česká slavice oslovuje české i slovenské fanoušky již celá desetiletí. Jen málokterá zpěvačka dokáže vykouzlit úsměv na rtech nejen sametovým hlasem, ale i pozitivními texty, které se zapíší do paměti a nepustí. Společně se svým hostem Petrem Rezkem vystoupí Hana Zagorová 18. února od 19 hodin v pražském Divadle Kalich.

Během dvouhodinového koncertu zazpívá popová diva nejznámější a nejoblíbenější hity celé své pěvecké kariéry. Přesto, že koncert je jedním z mnoha zastávek po České a Slovenské republice, je vyprodáno. Fanoušci si tentokrát Zagorovou užijí v méně obvyklém prostředí.

 

Hana Zagorová


Charismatická a energická zpěvačka má na svém kontě řadu desek. Například za poslední cd a dvojdvd Lucerna 2010 získala zlatou desku za tři tisíce prodaných nosičů. Dalším jejím počinem je album Zloděj duší z roku 2007, na kterém najdete dvanáct písní včetně „Cestou" nebo „S láskou je svět akorát".

To, že jde o umělkyni všestrannou, dokazuje i fakt, že kromě pěvecké dráhy přijala Zagorová také divadelní role. A to v muzikálu Mona Lisa, kde si zahrála matku hlavní hrdinky, a Jack Rozparovač. Tam ztvárnila Elizabeth. Od roku 1983 je Hana Zagorová zasloužilou umělkyní.

To, že dostala ocenění právem a i po letech neztrácí na jiskře, předvede pražskému publiku již za týden! A bude se zajisté na co těšit.



Text: Sylvie Zapletalová
Foto: Oficiální foto





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.