Středa, 27 Červen 2012 09:00

GambrinusV pátek 29. června ožije pražský klub Lávka unikátním projektem, který spojí různé hudební styly a interprety. Během večera se na jednom pódiu potkají Peneři strýčka Homeboye, perkusista Adam Koller a uznávaný skladatel, klavírista a zpěvák Ondřej Brzobohatý. Období klubových akcí se blíží ke konci, přivítejte léto jedinečnou párty. Vstupné je v předprodeji pouze za stovku.


V klubu Lávka bude slavnostně zakončena první část klubové sezony roku 2012. Projekt Gambrinus Excelent Connection přináší netradiční propojení různých žánrů, jedná se již o třetí akci ze série s tímto originálním konceptem. Přijďte v pátek 29. června a na vlastní kůži okuste spojení PSH – Adam Koller – Ondřej Brzobohatý. Hudební show začíná s úderem 21. hodiny.

GambrinusVladimir 518 v doprovodu parťáka Oriona a DJ Mika Trafika odehrají známé skladby v tradičním podání, vybrané kousky však okoření rytmy perkusí za něž se postaví Adam Koller. Další, kdo rozdmýchá očekávání a dodá originální špetku songům PSH, bude Ondřej Brzobohatý. Organizátor projektu Pavel Podruh řekl k připravované akci: „Věříme, že hudební kombinace, kterou připravila značka Gambrinus svým fanouškům tentokrát, bude tím správným rozloučením s klubovou sezonou a zároveň pozvánkou na další akce Gambrinus Excelent Connection.“

Během večera vystoupí také rapper Ektor s podporou DJ Jorgose. O následnou afterparty do ranních hodin se postarají DJ´s Wich, Mike Trafik, Noir, Maztah a Doemixxx. Jako pozornost obdrží každý z návštěvníků DVD Penerů nazvané „Videodrome“. V rámci akce se navíc uskuteční soutěž o hodinu strávenou v backstagi. Výherci budou mít možnost osobního setkání s kluky z PSH. Více o soutěži se dozvíte ZDE. Vstupenky můžete sehnat v předprodeji za 100 Kč, na místě pak v ceně 150 korun.


Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.