Úterý, 31 Leden 2012 09:20

Jaromír NohavicaZnámý český písničkář Jaromír Nohavica se v březnu vrátí po třech letech do pražských, převážně divadelních, sálů, kde odehraje devět koncertů v 7 dnech. Jeden z nich bude s názvem TŘI ČUNÍCI pro děti. Vstupenky mizí velmi rychle, takže pokud máte Nohavicovy písničky rádi, neměli byste příliš otálet.


Osmapadesátiletý Nohavica byl naposledy v Praze na větší akci před téměř třemi lety, když zde ve Velkém sále Lucerny natáčel DVD a CD „Jarek Nohavica - V Lucerně“, které pak vyšlo v červnu. Před tím ještě udělal větší turné po Praze v lednu roku 2006. Nyní se fanoušci v hlavním městě dočkají koncertů ostravského rodáka znovu. Stane se tak v posledním březnovém týdnu, kdy se představí ve třech divadlech a dvou klubech.

Ve dvouhodinovém souvislém programu s ním vystoupí jako host vynikající polský akordeonista Robert Kuśmierski. V doprovodu kytary či heligonky zahraje Nohavica celou řadu nejznámějších písní ze svého bohatého repertoáru, zazní ale i nejnovější skladby z připravovaného alba.

Jaromír NohavicaNejdříve v Praze odehraje 22. 3. dvojkoncert v Divadle Bez zábradlí, kam se vrátí ještě o den později. Pak se zastaví v Klubu Mlejn. Následovat bude 25. března dvojkoncert v Divadle Na Fidlovačce, přičemž ten odpolední s názvem „Tři čuníci“ je určen pro děti. Další dva dny ovládne Nohavica Divadlo Hybernia a svůj týdenní pražský program zakončí 28. 3. v klubu SaSaZu, kde budou místa jen na stání.

Kromě Mlejna, kde začne předprodej až 20. 2., ještě seženete vstupenky přes síť Ticketpro do klubu SaSaZu, přičemž počet lístků na osobu je omezen na maximálně šest kusů. Cena je podle dostupných informací 450 korun.

Pokud jste spíše z východní části naší republiky, pak využijte ještě únorové termíny koncertů v Otrokovicích, Vsetíně, Prostějově a Kroměříži. Kromě Vsetína, kde se budou vstupenky prodávat až od 6. února, už jsou na daných místech k mání.


Program pražských koncertů Jaromíra Nohavici:
22. 3. Divadlo Bez zábradlí (17.00 a 20.00)
23. 3. Divadlo Bez zábradlí (19.00)
24. 3. Klub Mlejn (19.30)
25. 3. Divadlo Na Fidlovačce 17.00 pro děti, 20.00)
26. 3. Divadlo Hybernia (20.00)
27. 3. Divadlo Hybernia (20.00)
28. 3. SaSaZu


Text: Pavel Urban
Foto: www.nohavica.cz





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

 

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.