Pondělí, 16 Leden 2012 15:10

Lara FabianCharismatická kráska s bujnou hřívou a andělským hlasem, tak by se dala ve stručnosti vystihnout umělkyně Lara Fabian. Českému publiku se poprvé představí v pondělí 12. března, kdy se uskuteční její koncert v síni Obecního domu. Na exkluzivní vystoupení bylo do prodeje uvolněno pouze 1 400 vstupenek. Akce vzbudila okamžitý ohlas a pořadatelé hlásí, že už je téměř vyprodáno. Kulturní servis Puls se stal jedním z mediálních partnerů.


Lara Fabian, vlastním jménem Lara Crokaert, oslavila v lednu své dvaačtyřicáté narozeniny. Věk jí však na kráse rozhodně neubírá, právě naopak. Je velmi osobitá, a když začne zpívat, mnozí se neubrání dojetí. Osobní účast na jejím koncertu je pak neobyčejným zážitkem.

Lara FabianZpěvačka je známá pro svou charakteristickou práci s hlasem. Zpívá francouzsky, italsky a španělsky. Všemi jazyky dokáže také plynně hovořit. Několik skladeb nazpívala i v portugalštině. Její desky jdou na odbyt, v současné době se prodalo přes dvanáct milionů nosičů. Nahrávací společnosti i média o ní s oblibou hovoří jako o nové Céline Dion. Společné mají minimálně to, že mají obě kanadské občanství. Fabian žije převážně v Montrealu.

„Je nám ctí přivézt českým divákům světově známou divu, která zpívá především francouzsky a přitom si vydobyla popularitu i v jiných zemích světě,“ prozradil organizátor akce Jiří Pokorný z pořadatelské agentury Fuel. Pražský koncert je součástí evropského turné této výjimečné zpěvačky. Vzhled koncertní stage je prý navrhnut v romantickém stylu. Součástí pódia bude také speciální designová sedačka od spolupořadatelské firmy Cozy Concept.

Lara FabianLara Fabian patří díky svému úžasnému hlasovému rozsahu k nejlepším současným frankofonním zpěvačkám. O jejím úspěchu svědčí i duety, které si zazpívala s Philem Collinsem nebo Céline Dion. Můžete ji znát rovněž z titulních písní nazpívaných k filmům amerického režiséra Stevena Spielberga. Jaký na Vás udělá zpěvačka dojem, můžete zjistit v níže uvedeném videoklipu k písni „Immortelle“.

Vstupenky na koncert Lary Fabian můžete zakoupit v předprodejní síti společnosti Ticketpro. K dispozici jsou poslední lístky do I. kategorie a lóže v ceně 3 500 korun.


 



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Cozy Concept


 

 

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.