Středa, 08 Listopad 2017 10:00

Žižkovská televizní věž silvestr 2017Silvestrovskou oslavu v Praze, u nás na Žižkovské věži, kde všechny ohňostroje celého města máte jako na dlani a k tomu svůj vlastní velkolepý ohňostroj zcela blízko za okny, snad přímo u vašeho stolu, nezapomenete! Zářící neopakovatelná atmosféra noční metropole - to vše máte v 360° výhledu z téměř stometrové výšky právě u nás na Žižkovské věži.


Ve výšce 93m nad zemí v hlavní silvestrovské aréně najdete v programu ALL INCLUSIVE otevřené bary, s výbavou prémiových značek lihovin, likérů, vín, šumivých vín, piva, koktejlů a značkových nealko nápojů. Dále jsou vám po celý čas zábavy k dispozici tři rautové sekce na téma BBQ, ASIAN, MEDITERIAN. Tedy grilovaná masa, asijské variace, stejně jako celá řada receptů středomořské kuchyně. Video diskotéka s hity 80. let až po současné hity v podání skvělých DJ´s. Obklopeni jídlem, hudbou, tancem, skvělými drinky a zářící Prahou jako na dlani - to je vaše volba silvestra IN THE SKY.

VIP PANORAMATIC LOUNGE OBLACA

Nestačí vám pouze hlavní aréna? Přijměte navíc pozvání do VIP zóny. Kupte si svůj stůl s originálním výhledem na Prahu a s týmem profesionálů v obsluze. Šéfkuchař Tomáš Lachman sestavil další, zcela exkluzivní MENU pro tuto zónu. Atmosféra zde je zcela originální komfort a jedinečný nerušený výhled na Prahu. I zde ve VIP je menu – raut, zcela ALL INCLUSIVE stejně jako vybrané nápoje. Profesionální someliéři a barmani vám zajistí kvalitní produkt se skvělým servisem. V této zóně je pro vás otevřen také koktejlový bar a vlastní program, v jehož čele stojí zpěvačka GABRIELA FLORES. Také se můžete těšit na skvělou saxofonistku ANNIE BLACK a další umělce, program je skutečně vyšperkován! Vstupenky z VIP lounge Oblaca budou ve 23:00 slosovány a vítěz si odnese VOUCHER - ONE ROOM HOTEL v hodnotě 1 000 eur. Neváhejte si tedy rezervovat VIP LOUNGE OBLACA, vyjádřete svá osobní přání a především si užijte tuto sváteční noc se svými nejbližšími a přáteli!

Více informací na http://towerpark.cz/

 

Žižkovská televizní věž silvestr 2017




Text: Otiz
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY: