Úterý, 27 Září 2016 12:35

kulturni servis pulsJiž 5. ročník gurmánského festivalu FESTA DI TONNO, který se uskutečnil v pátek 23. září, připravil pro návštěvníky mnoho překvapení a zajistil nezapomenutelný kulinářský zážitek. Návštěvníci se mohli pokochat nejen čerstvým tuňákem, ale jako překvapení večera na ně čekal také mečoun.



„Bezmála šedesátikilový žlutoploutvý tuňák byl připraven na mnoho způsobů. Hosté si pochutnávali na sashimi, tataráčku nebo šťavnatém steaku,“ informoval Jiří Sovíček, šéfkuchař Pizzeria & Ristorante DI CARLO ŠEBEROV. Pokrmy byly doprovázeny ochutnávkou vín v podání Tomáše Melicha za společnost VINIT. Překvapením večera byl téměř patnáctikilový mečoun vylovený ve Středozemním moři na jihu Francie.

kulturni servis puls

FESTA DI TONNO, je svátkem gurmánů a milovníků kvalitních a čerstvých surovin. Akce se koná dvakrát ročně, proto ti, kteří podzimní festival nestihli, nemusí zoufat, již na jaře Pizzeria & Ristorante DI CARLO ŠEBEROV chystá další gastronomický zážitek.

Pokud máte rádi klasiku, můžete v DI CARLO ŠEBEROV během podzimu ochutnat svatováclavskou kachnu, zvěřinu nebo svatomartinskou husu. Více informací o dalších zajímavých akcích, které Di Carlo Šeberov pořádá najdete na www.dicarlo.cz nebo sociální síti www.facebook.com/dicarlocz/

 

kulturní servis puls

 


Text: Otiz
Foto: Di Carlo Šeberov





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY: