Pátek, 11 Prosinec 2015 09:00

kulturní servis pulsV období kolem Vánoc přivítáme doma mnohdy více návštěv, než za celý rok. Připravte se proto důkladně předem, abyste měli své přátele a rodinu čím pohostit. Nestihli jste letos napéct cukroví? Nevěšte hlavu, máme pro vás pár sladkých tipů, které zachutnají všem.





Vánočka máslová s rozinkami a sypaná mandlemi
kulturní servis pulsBez vánočky si Vánoce snad ani nelze představit. Dát si kousek této dobroty s hrnkem teplého kakaa či lahodné kávy a zachumlat se do deky, když venku sněží. To jsou pohodové chvilky k nezaplacení. Uplést krásnou vánočku chce hodně cviku, naši zkušení pekaři to dokáží za neskutečných sedm vteřin.  A před Vánocemi se jim ruce nezastaví, protože v Penamu dobře víme, že ani na vašem stole nesmí vánočky chybět. Balení obsahuje 600 g, přibližná cena v obchodech 54,90 Kč


kulturní servis pulsVánoční štola
Sladká vánoční štola bohatě posypaná cukrem s hrstmi mandlí, rozinek a kandovaného ovoce od Penamu je příjemným zpestřením na vánočním stole. Nedokážete přestat ochutnávat. Hromada mandlí, rozinek, oříšků a kandovaného ovoce tvoří základ vánoční štoly od Penamu. Její vůně je lákavá a chuť naprosto jedinečná. Ochutnejte!
Balení obsahuje 600 g, přibližná cena v obchodech 69,90 Kč


kulturní servis pulsVánoční sen
Kouzelné chvíle s rodinou a přáteli, zábavné historky a skvělé cukroví v ruce. Prostě Vánoční sen od Penamu. O svátcích musí být cukroví na stole neustále. S Vánočním snem od Penamu, který obsahuje šest druhů cukroví, tak budete vždy připraveni i v případě nečekané návštěvy.
Balení obsahuje 350 g, přibližná cena v obchodech 69,90 Kč


kulturní servis pulsKapr vánoční biskupský s polevou tmavou
Klasický biskupský chlebíček, ale ve tvaru symbolu našich Vánoc, to je kapřík od Penamu. Dobrůtka, která potěší oko i vaše chuťově pohárky. Roztomilý biskupský kapřík s tmavou polevou zachutná i pobaví. A na talíři po něm nezbyde ani kostička.
Balení obsahuje 250 g, přibližná cena v obchodech 39,90 Kč

 

 

Text: Kateřina Kučerová
Foto: Penam





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY: