Pondělí, 20 Únor 2017 09:21

Kulturní servis PulsRychlostí blesku se začala o víkendu šířit zpráva o rozchodu slavného páru – Honzy Ondera a Lucie Hunčárové. Po osmiletém vztahu každý očekával, že se brzy zasnoubí a budou dál plánovat společnou budoucnost. Utvrdil se v tom i moderátor Aleš Cibulka, když dvojici nedávno navštívil v jejich novém příbytku.


Už dnes večer odvysílá TV Barrandov premiérový díl pořadu Můžu dál? Štáb v čele s Alešem Cibulkou tentokrát strávil den s Onderem a Hunčárovou. V té době se však ještě tvářili zamilovaně a radostně po sobě pokukovali.

Kulturní servis Puls

Velké lásce je definitivně konec a dle slov samotného tanečníka vše nasvědčuje tomu, že spolu pár nebude dále působit ani profesionálně. Můžu dál? je tedy poslední šancí, kde uvidíme známé duo pohromadě: „Je to poslední příležitost v podstatě. Máme spolu ještě nějaké kurzy a máme spolu ještě nějaké věci, které musíme dotáhnout. Ale není toho až tolik naštěstí. Některé věci taky můžeme dělat každý sám, takže to nějak se ctí dotáhneme. Tohle je určitě poslední veřejný společný vystoupení, kde budeme figurovat jako životní pár, to určitě jo,“ prozradil Jan Onder barrandovské televizi. 

Premiérový díl pořadu Můžu dál? odvysílá TV Barrandov dnes od 20:15.

 


Text: Mia
Foto: TV Barrandov





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.