Pondělí, 16 Leden 2017 12:01

Kulturní servis PulsV dnešním premiérovém díle pořadu Můžu dál? se mohou diváci seznámit s tím, jak bydlí známá novinářka a moderátorka Takhle si tu žijeme Pavlína Wolfová. Štáb v čele s Alešem Cibulkou důkladně prošmejdil její byt, který je plný nejrůznějších pamětihodností. Natáčení se zúčastnila i Pavlína Filipovská, maminka Wolfové, o níž se moderátor dozvěděl šokující historku.


Zatímco pro většinu rodičů je nejdůležitější zdraví vlastních dětí, u Pavlíny Filipovské je to pravděpodobně především to, jak se její dcera chová. „Já jsem šla na složitý lékařský vyšetření a fakt jsem se bála. Prožívali jsme to poměrně ostře celá rodina a já jsem si tam šla pro verdikt,“ vzpomíná na jeden ze svých nejtěžších životních okamžiků Wolfová.

Kulturní servis Puls

Jenže její maminka, jak se zdá, optimismu neztrácela a i v tak těžké situaci zachovala klidnou hlavu. „Jedu na to vyšetření, volám mojí matce a říkám jí – Mami prosím tě, tak já tam teda jdu a hned jak vylezu, tak ti zavolám, jak to dopadlo. A ta máma moje, ve chvíli kdy hrajeme o život, mi do toho telefonu říká – Dobře. A nezapomeň hezky pozdravit a poděkovat!“ vypráví Pavlína Wolfová, kterou ani po tak dlouhé době nevyvádí tento zážitek z úžasu.

Co dalšího prozradila o svém soukromí, se dozvíte již v pondělí 16. ledna od 20:15 na TV Barrandov.

 


Text: Mia
Foto: TV Barrandov





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.