Sobota, 15 Říjen 2016 10:00

kolotoč v kuchyniAčkoli je Michal Jagelka ostřílený moderátor, během natáčení barrandovského pořadu Kolotoč v kuchyni, se pořádně orosil na čele. A nejen on, své o tom ví i celý přítomný štáb. Soutěžní týmy si vjely do vlasů, strhla se mezi nimi prudká hádka. Chybělo málo a účinkující by nezůstali pouze u slov!


„Tento díl mě jako moderátora fakt dostal. Už od začátku jsem cítil, že je tam silné napětí mezi holkami ze Slovenska a týmem z Česka s rázným mužem v čele. Ten dokázal být, mírně řečeno, celkem dost ostrý i na členky vlastního týmu,“ prozradil Michal Jagelka.

Již od začátku natáčení bylo ve studiu pořádné dusno, atmosféra houstla a na obou stranách se pro ostrá slova nešlo daleko. Ačkoli se Jagelka už setkal s kdečím, tentokrát to byla i na něj pořádně silná káva: „Hodně křičení, vulgarismy, no, zkrátka i na mě už to bylo přes čáru.“

kolotoč v kuchyni

Když se blížilo natáčení do finále, emoce se již nedaly udržet na uzdě a došlo k nečekané hádce. „Stalo se to při hodnocení jídla, kdy už jsem byl ve své šatně. Koukám na monitor a říkám si: ´Sakra, to je síla, to už by mohlo stačit!´ No, nebralo to konce a došlo tam k opravdovému konfliktu, kdy jeden z týmu chtěl dokonce opustit studio a už jsem mel strach, že dojde i k fyzické inzultaci. Museli jsme to pak urovnávat na chodbě a málem se volala ochranka. To se moderátor zapotí!“ zavzpomínal na hrůzné chvilky Michal Jagelka.

Tento díl Kolotoče v kuchyni, kdy si soutěžící rozhodně nebrali servítky, můžete vidět již tuto sobotu na TV Barrandov od 12:45.


 

 


Text: Mia
Foto: TV Barrandov





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.