Čtvrtek, 28 Duben 2016 16:49

karel gottUnikátní dokument televize Barrandov představí Karla Gotta nejen jako mnohonásobného Zlatého slavíka a úspěšného hudebníka, ale především jako člověka, kamaráda, kolegu a otce. Diváci se mohou těšit na historky, které dosud nikde nezazněly, vzpomínky, co možná měly zůstat utajeny a příběhy dokreslující skutečnou povahu Mistra. To vše ve 100 minutách již 1. května exkluzivně na TV Barrandov.


„Vždycky je připravený. Byl pohybově velice dobrý. Příkladný profesionál se vším, co ta profesionalita znamená,“ tato a další vyjádření zazní z úst našich předních hudebních hvězd. Co si o něm myslí Felix Slováček, Jiří Suchý, Eva Pilarová, Petr Janda nebo Michal Horáček? Zazní veselé, dojemné ale i vážné příběhy ze života Božského Káji. Televizi Barrandov se svěřilo celkem 37 slavných tváří – blízcí spolupracovníci Karla Gotta, hudebníci, ale i kritici.

Dokument neopomene ani světové působení Mistra, část pořadu Všechny lásky Karla Gotta, bude věnována i kontroverznějším částem jeho života. Zmínka padne i o emigraci zpěváka.

karel gott

„Naším cílem bylo vytvořit dokument, který divákovi nastíní, co všechno se skrývá za obrovským úspěchem Karla Gotta, za jeho jedinečností a výjimečností. Ukážeme, jak Karla Gotta vnímá jeho okolí, a to jak po profesní, tak i po „lidské“ stránce “, prozradila Kateřina Gregorová, dramaturgyně pořadu.

Pořad Všechny lásky Karla Gotta vysílá TV Barrandov již tuto neděli 1. května od 20:20.

 


Text: Mia
Foto: Archiv TV Barrandov





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.