Pátek, 03 Únor 2012 14:00

Probudím se včeraNedopadlo vysvědčení úplně podle Vašich představ? Změňte učitele! Vybírat můžete třeba z učitelského sboru, se kterým se již brzy seznámíte v novém českém filmu PROBUDÍM SE VČERA. Někteří by jistě uvítali, když by je po ránu za katedrou místo nabručeného profesora přivítal někdo, koho dobře znají a mají ho v oblibě.


Herci, kteří účinkují v komedii PROBUDÍM SE VČERA, měli možnost na vlastní kůži vyzkoušet, jak by jim to se studenty šlo. Sami se o tom budete moci brzy přesvědčit v kinech. Jak by se Vám líbilo, když by v hodinách přednášela třeba Zlata Adamovská, Viktor Preiss, Miroslav Táborský, Filip Blažek, Milan Šteindler, Nela Boudová, Anička Polívková a Roman Šebrle? To jsou totiž noví profesoři na jednom Litoměřickém gymnáziu. Byli tak hodní a dovolili nám nahlédnout do svých profesorských kuchařek.


 

 

Na vlastní kůži si jejich pokusy vyzkoušeli i Jirka Mádl a Filip Cíl. Pokud byste i Vy chtěli zažít, jak jim to za katedrou jde, přijďte se na ně podívat od 15. března do kina. Představí se vám v komedii režiséra Miloslava Šmídmajera PROBUDÍM SE VČERA, která je o cestě za studentskou láskou do nedávné minulosti. Co neuděláš hned, musíš dokončit včera!


Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Bio Illusion, Jana Rabenhauptová




 

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.