Sobota, 20 Duben 2013 09:00

majalesHody, zábava a hlavně dobrá hudba se zajímavým programem. Plzeňský Majáles 2013 je v plném proudu! V sobotu 27. dubna vypukne hudební vřava v Lochotínském Amfiteátru. Hlavní, ale i doprovodný program podpoří například Mňága a Žďorp, Rybičky 48, Wohnout, Charlie Straight nebo Prago Union.


Plzeňský Amfiteátr Lochotín zažije opět po roce hudební třesk Majálesu. Celý sobotní den bude pozornost návštěvníků zaměřena na hlavní tři pódia. První „Excelent stage“ nabídne celkem devět vystoupení, na nichž nebudou chybět Rybičky 48, Sto Zvířat, Mňága a Žďorp, Tomáš Klus, Vypsaná Fixa, Kryštof a další. Druhá stage představí také  Prago Union, Wohnouty a Charlie Straight. Na Altán stage uvidíte nejširší hudební program - Black Lion, Cheers!, Birds&Wolves, The Aprill, AM, Sirkyskon, Isua, V3Ska , Lola běží, Rattle Bucket a Criminal collection.

Návštěvníci si zároveň budou moci užít dne plného her a soutěží. Vyhlášení nového studentského vládce již neodmyslitelně patří k základním tradicím oslav. Král Majálesu 2013 bude vyhlášen na závěr festivalu. Kandidáti na vhodného krále jsou již nyní k vidění na oficiálních stránkách Majálesu. Celý areál nabídne různorodé soutěže a zároveň vyhlásí tematiku celé akce - Piráti z Amfíku! Výherci a soutěžící budou moci získat nejen titul Majálesový Borec 2013, ale zároveň diplom nebo borecký šátek. Celou sobotu pak budou také probíhat oblíbené Majálesové svatby na 24 hodin.

 

majales


Celé vyvrcholení Majálesu 2013 sice nastane v sobotu 27. 4., avšak tradiční Majálesový průvod by si nechal ujít jen málokdo. Ten proběhne v pátek 26. dubna ve 14 a 15 hodin na náměstí Republiky v Plzni. Festival v letošním roce chce co nejvíce šetřit životní prostředí, a tak se rozhodl obstarat speciální zálohované kelímky pouze pro tuto akci.

Vstupenky jsou k dostání na místě za 390 Kč a děti do 110 cm mají vstup zdarma! Stále však probíhají nejrůznější předprodeje, kde je možné získat vstupné od 220 korun. V ceně je také jedno pivo. Podrobné informace o celé akci naleznete na oficiálních stránkách Plzeňského Majálesu www.plzen.majales.cz.



Text: Kristýna Kubišová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.