Čtvrtek, 18 Duben 2013 15:30

Maloskalská nocMilovníci festivalu Benátská noc jistě vědí, že než divoký déšť vyplavil návštěvníky této akce, dlouhodobě se konala na Malé Skále. A teď se tam částečně vrací. Díky jedné části programu s názvem Maloskalská noc, která se bude konat 22. června.


Nový koncept známých nocí bude rozdělen na tři části - Maloskalská noc (22. 6. 2013), Sychrovská noc (29. 6. 2013) a klasická Benátská noc (26. - 28. 7. 2013). Maloskalská část se bude odehrávat samozřejmě na Malé Skále v Českém ráji. Koho na ni můžete čekat? Zařádí si tu MIG 21, přijede Richard Müller, vystoupí Anna K nebo můžete potkat Jaroslava Uhlíře a další. Pořadatelé kladou důraz na zábavu pro celou rodinu, a tak od dopoledních hodin bude probíhat neckyáda na Jizeře, bude připraven dětský koutek a další aktivity. Všichni se mohou těšit na vystoupení skupiny Pískomil se vrací, která nedávno bodovala s novým CD „A kdy už tam budem?".

Organizátor festivalu Pavel Mikez přiznává jakýsi návrat k tradici jednodenního rodinného (nejen) hudebního festivalu a říká: „ Po loňském přestěhování několikadenního známého festivalu Benátská noc z Malé Skály do Vesce u Liberce nám přišlo trochu škoda úplně skončit s tradicí pořádání hudebních festivalů zde na Malé Skále. A i když musím na jednu stranu přiznat, že obřímu festivalu Benátská noc přemístění jen prospělo, bylo mi to trochu líto, že už zde nic nebude. Při nostalgickém vzpomínání jsem se dostal až k úplně prvním ročníkům Benátské noci, které byly jednodenní a plné zábavy nejen hudební. A to už jsme zase zpět u začátku vzniku letošního prvního ročníku Maloskalské noci. Jsem přesvědčen, že to nebude ročník poslední a na všechny se moc těšíme!“

Maloskalská noc


Zároveň dodává: „Festival jsme uchopili jako jednodenní a rodinný, takže k tomu je přizpůsobena dramaturgie a hlavně pro děti chceme tento rok udělat opravdu velkou dětskou herní zónu. Nebude chybět neckiáda na Jizeře, čtyřkolky, lukostřelba, malování na obličej, skákací hrad, rychlostní modely autíček nebo paintball. Samozřejmostí je občerstvení, stálá služba a kojící koutek.“

Vstupenky už jsou v předprodejních sítích Ticketportal, Ticketpro, Ticketart a Evstupenka za zvýhodněnou cenu 490 korun. Více informací hledejte na www.maloskalskanoc.cz.



Text: Aneta Šimonková
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.